Ce s-a schimbat în relația dintre Bianca Neagu din „Numai iubirea” și soțul său, la 3 luni distanță de când s-au căsătorit: „Parcă ne-am...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Neagu (27 de ani) a devenit cunoscută în urmă cu douăzeci de ani ,după ce a ajuns să joace în celebra telenovela românească „Numai iubirea”. Timpul a trecut, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru actriță. În prezent, aceasta este logoped și s-a căsătorit vara aceasta cu Alin, un tânăr cu care se iubește de zece ani.

„Nu s-a schimbat mare lucru de când ne-am căsătorit. Simt doar că parcă ne-am unit și mai mult de atât. Avem în plan, ne dorim un copil, acum când o să vrea și Dumnezeu, dar momentan ne bucurăm de perioada aceasta în care am devenit soț și soție.

Am avut o perioadă destul de agitată, ne-am cumpărat căsuța noastră în București, un apartament cu două camere, care acum este în renovare. Este într-o zonă centrală, ne place la amândoi foarte mult, dar nu vreau să vorbesc despre preț. Ne dorim ca după ce terminăm de renovat căsuța noastră să o amenajăm într-un stil cât mai minimalist”, a declarat Biencuța, pentru Click!

Fericire la cote înalte

Simpatica actriță ne mărturisea, după nuntă, și cât de fericită este în brațele partenerului de viață.

Am făcut pasul cel mare și sunt tare împlinită! Norocosul este omul care îmi bucură sufletul de zece ani încoace. Alin sau Allan Taylor este un pictor/fotograf talentat, lângă care îmi pot manifesta si eu creativitatea, este spontan, amuzant, grijuliu și atent. Povestea noastră a început, cum spuneam, acum aproape zece ani, moment în care am simțit amândoi că nu mai are rost de căutări și că ne-am găsit locul unul lângă celălalt și uite că nu ne-am înșelat”, mai spunea Bianca, în urmă cu ceva timp, pentru Click!

A jucat în mai multe seriale

Avea doar opt ani atunci când şi-a început cariera pe micile ecrane, în rolul Biancăi Bratu, din telenovela românească „Numai Iubirea”. Au urmat și alte seriale celebre precum „Păcatele Evei”, „Inimă de țigan”, „Regina” sau pelicula „The Whistleblower”, 2010. După aceste moment, însă, actriţa a cam dispărut de pe micile ecrane, dedicându-se educaţiei. Deşi toţi se aşteptau la o carieră în actorie, Bianca Neagu s-a concentrat, în anii ce-au urmat, pe studii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
banner mihai traistariu png
Vasile Nitulescu poveste drama alcool actor 2 jpg
simona gherghe colaj facebook jpg
lavinia parva stefan banica celebrity awards 2014 1 0 jpeg
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net