Cât a costat inelul de logodnă dăruit de Maxer viitoarei soții, Magdalena Chihaia! E din aur alb cu diamant

#Exclusiv Click!

Vestea că Dinu Maxer se recăsătorește la un an și trei luni de la divorțul de Deea a luat pe toată lumea din surprindere. Solistul a plănuit împreună cu viitoarea soacră s-o ceară de soție pe Magda, la Veneția. Click! a aflat că artistul a dat o mică avere pe inelul de logodnă, realizat din aur alb cu diamant!

Dinu Maxer (50 de ani) s-a logodit, săptămâna trecută, la Veneția cu iubita lui, Magdalena Chihaia, într-o gondolă. Nimeni nu a știut de cererea în căsătorie a artistului în afară de viitoarea soacră, împreună cu care Dinu a pus la cale toate detaliile. 

Dinu i-a luat inel din aur cu diamant Magdalenei! Cât a costat bijuteria?

Și fiul său Andreas a bănuit ceva, pentru că artistul a mers împreună cu el să cumpere inelul pentru iubita lui. Artistul de la AXXA nu s-a dat, însă, de gol nici măcar în fața propriului fiu, căruia i-a spus că ia inelul pentru aniversarea unui an de când formează un cuplu cu coregrafa. 

Dinu a ales un inel din aur alb cu diamant, care l-a costat o mică avere. Prețul bijuteriei, pe care Dinu i-a oferit-o Magdei în gondolă, la Veneția a fost de aproape 12.000 de euro. 

Magda a fost atât de impresionată când a primit inelul de la Dinu, că abia a mai putut să zică:  „Da!”

 „Deși erau și părinții meu cu noi în barcă, din momentul în care Dinu mi-a pus întrebarea noi nu am mai văzut pe nimeni în fața ochilor. Așa emoții aveam amândoi!”, a povestit Magdalena Chihaia, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv. 

Dinu Maxer: „Am complotat cu mama Magdei!”

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV împreună cu logodnica Magda, Dinu a povestit cu lux de amănunte cum a decurs cererea în căsătorie, care a avut loc în prezența părinților coregrafei. 

 „Am fost alături de părinții Magdei, care erau de o săptămână acolo, împreună cu vărul ei din Germania, un violonist de excepție. De fapt, ei au fost cei care ne-au invitat acolo, nu veniți și voi câteva zile, eu am zis stai să văd care este programul. Și uite așa am reîntregit familia acolo.

Am petrecut două zile la Bologna, înainte de Veneția. Pentru mine a fost pentru prima oară când am mers la Veneția, Magda a fost deja de vreo trei-patru ori, și la carnaval. 

Și atunci am decis să filmăm acolo valsul nostru, aducă piesa <<Jumătatea perfectă>>, pe care am lansat-o anul acesta de Valentine’ s Day. Este o piesă pentru tinerii căsătoriți. 

Eu am complotat cu mama Magdei, care știa tot ce am de gând să fac. A fost doar în doi complotul. Am întrebat-o care e locul perfect pentru cerere, a zis Veneția, în gondolă. 

Ne-am urcat cu toții în gondolă, împreună cu părinții Magdei. Era gata să nu fie așa, din cauza problemelor de sănătate și a căldurii. Eu vroiam să am spectatori, să fie momentul împărtășit. 

Și la sfârșitul circuitului, care a durat vreo 45 de minute, i-am pus marea întrebare, pe care am gândit-o două zile”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv. 

Dinu s-a pierdut de tot cu firea atunci când i-a dat inelul Magdei. 

 „Și modul în care am scos inelul a fost premeditat de mine, iar Magda a reacționat conform ideii mele. Ea s-a speriat puțin cândva văzut inelul, iar eu am dat să-i pun inelul pe deget înainte să-i pun întrebarea, de emoții. Am făcut și gestul cu genunchiul, dar era pantalonul alb și îl murdăream. Emoția a fost mare, nu am mai văzut nimic în jur, eram noi doi și atât!”, a mai spus Dinu. 

Cei doi îndrăgostiți nu au stabilit încă data nunții. 

 „Noi vrem să luăm lucrurile treptat. Anul trecut am plecat în Dubai ca prieteni și ne-am întors iubiți, iar acum am plecat la Veneția iubiți și ne-am întors logodnici”, a spus Magdalena. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net