Cât costau costumele Yamamoto pe care le purta Irinel Columbeanu, pe vremea când era milionar. Cheltuia o avere pe haine!

În anul 2005, Irinel Columbeanu dădea moda în România. Conturile pline de milioane de euro îl ajutau să-și permită absolut orice dorea. Printre piesele vestimentare memorabile se numărau și costumele semnate de celebrul designer Yohji Yamamoto care valorau mii de euro!

În anii 2000, Irinel Columbeanu umbla ca un burlac veritabil în toate stațiunile de pe litoralul Mării Negre și nu impresiona doar cu simpla prezență, ci și cu ținutele pe care alegea să le îmbrace. Un excentric adevărat, Iri nu rata ocazia de a ieși în evidență, chiar dacă oamenii îl admirau sau îl vorbeau de rău, spunând că exagerează. 

Irinel Columbeanu purta costume Yamamoto de 5.000 de euro!

Pe vremea când banii îl dădeau afară din casă și își permitea orice lux și orice aroganță, Irinel Columbeanu îmbrăca celebrele costume Yamamoto, iar prețul acestora se ridica la 5.000 de euro. Chiar dacă a fost intens criticat pentru faptul că nu sunt pentru statura lui, fiind un bărbat scund și că nu-l avantajează, Irinel a continuat să le poarte.

Irinel Columbeanu, purtând unul dintre costumele Yamamoto
Irinel Columbeanu, purtând unul dintre costumele Yamamoto

Ceva ani mai târziu, a întâlnit-o pe Monica Gabor și se pare că a cucerit-o cu stilul său vestimentar. Aparițiile celor doi în public erau intens analizate și discutate de criticii de modă, iar Iri se pare că o eclipsa pe tinerica lui iubită la capitolul vestimentar. 

În 2005, însă, Irinel Columbeanu a decis să facă curățenie în garderobă și să renunțe la câteva dintre hainele excentrice. La momentul respectiv, presa scria că a donat costumele Yamamoto și alte piese vestimentare către un orfelinat din Bacău și către centrul de refugiați din București, de la vremea respectivă.

Citește și - La 65 de ani, Irinel Columbeanu face declarații uimitoare: „Îmi plac tot femeile tinere, de 18-20 de ani”

Monica Gabor i-a urmat exemplul: „Cine dracu să poarte așa ceva?”

Pentru că urma să devină soția milionarului Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să acționeze într-un mod similar. 

Toate ținutele excentrice pe care le considera depășite și învechite a decis să le vândă în magazinul Dianei Heidinger, una dintre bunele sale prietene, la prețuri de câteva sute de euro. Ulterior, mutată la Izvorani, Monica și-a schimbat garderoba și a început să poarte ținute mai elegante și mai finuțe, care îi puneau în evidență atuurile fizice. Despre ținutele sale excentrice nu a avut, însă, prea multe cuvinte de laudă, conștientă fiind de faptul că acestea nu ar putea să fie purtate de oricine și nici în orice circumstanță.

„Diana mi-a propus să bag aceste haine la ea în magazin. Sunt haine de firmă pe care le-am strâns de-a lungul anilor, care stau de trei ani la mine în casă. Sunt și depășite de modă și, să fim serioși, cine dracu poate să poarte așa ceva în viața de zi cu zi? În total am strâns cinci sacoșe imense cu astfel de haine. Și dacă peste un an, Diana îmi dă pe ele 5.000 de euro, sunt bine primiți. Absolut toate aceste haine au fost trecute pe o listă, lista pe care o păstrez și acum într-un seif.

În schimb, hainele lui Iri le-am dus la o casă de copii, haine care pot fi purtate de oameni normali care, eu știu, merg cu troleibuzul… au activități normale. În București am dus șase saci la UNHCR și alții la o casă de copii din Bacău”, a declarat, imediat după inițiativă, Monica Gabor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net