Cât de apropiați sunt, de fapt, fostul iubit al Cristinei Cioran și prietenul său cu care petrece timp non-stop. Cristina Cioran a rupt tăcerea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La începutul săptămânii trecute, Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani), bărbatul de care s-a despărțit în urmă cu aproximativ doi ani, și cu care are o fetiță împreună, pe nume Ema, erau în mijlocul unui întreg scandal mediatic. Și asta din cauză că cei doi au ajuns, la Tribunal, în urma deciziei fostei prezentatoare de televiziune care a cerut un ordin de protecție împotriva afaceristului. În urma deciziilor magistraților, Alex Dobrescu a ajuns să poate o „brățară” specială la un picior, timp de zece luni, pentru a fi supravegheat.

Se pare că această decizie luată de magistrați nu a reușit să îl afecteze deloc pe Alex Dobrescu, dacă ar fi să ne luăm după postările sale, cele mai recente, de pe contul său de Instagram, în care apare mereu acompaniat de un bărbat de vârsta sa. Cei doi se pare că se înțeleg perfect și petrec mai tot timpul împreună.

În una dintre cele mai recente postări ale afaceristului, de pe contul său de Instagram, am putut vedea cum Alex și prietenul său s-au filmat împreună, în pat, în timp ce se uitau pe laptop pe Youtube. Ba mai mult, din postările lui Alex Dobrescu putem auzi cum bărbatul îl alintă „pui frumos”. De asemenea, cei doi aleg să și gătească împreună, în bucătărie, sau să abordeze același look...ca de exemplu...să se dea cu ruj roșu pe buze.

Jurnaliștii Click! au contactat-o pe Cristina Cioran pentru a afla mai multe detalii despre această prietenie dintre cei doi bărbați.

„Sunt doar prieteni. Atâta tot. Nu există nimic de altă natură între ei. El face filmările astea pentru a ieși în evidență...nimic altceva”, a spus Cristina Cioran, pentru Click!

Nu există cale de împăcare

Atât Cristina Cioran, cât și Alex Dobrescu, ne-au mărturisit în exclusivitate, zilele trecute, că există cale de împăcare între ei.

„Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor împreună – n.r). Oricum nu am voie să o văd. Am scăpat de toate cotoroanțele”, ne spunea Alex Dobrescu.

„Nu îl iert și nici nu îl voi ierta pe viitor. Nu am ce să iert la el. Nu este nimic de iertat aici. Comportamentul lui s-a schimbat radical când a văzut că am pierdut eu un job. El zice acum de mine că nu am loc de muncă, dar nu e adevărat, eu lucrez, am unde să muncesc și un venit lunar”, declara Cristina Cioran.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum, fetița este mare și voinică. Cei doi, Cristina și Alex, bărbatul cu care blondina are un copil, s-au separat cu scandal, însă de dragul micuței lor părea că au rămas într-o relație foarte bună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net