Cât de bine arată Raluca Dumitru după ce a fost acuzată că a destrămat o căsătorie!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cât de bine arată Raluca Dumitru după scandalul în care a fost acuzată că a destrămat relația unui bărbat căsătorit! Click! a găsit-o pe frumoasa brunetă la un eveniment important care a avut loc miercuri, 9 noiembrie, în București. Hai să vezi ce ținută elegantă a purtat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”.

Cât de bine arată Raluca Dumitru după ce a fost acuzată că a fost amantă! Foto: colaj/Facebook
Cât de bine arată Raluca Dumitru după ce a fost acuzată că a fost amantă! Foto: colaj/Facebook

După o perioadă agitată în care s-a speculat că a fost amantă și că i-ar fi distrus căsnicia actualului iubit, Raluca pare să nu se lase deloc afectată de zgomotul din jurul ei.

Mai mult, tânăra profită din plin de fiecare secundă, iar miercuri seară s-a relaxat în compania prietenilor la avanpremiera unui film foarte așteptat în întreaga lume, dar și în România.

Click! n-a ratat momentul și surprins-o pe Raluca Dumitru la un mall din Capitală, unde vedeta a urmărit avanpremiera filmului „Black Panther: Wakanda Forever”. Fosta concurentă la „Survivor România” și „Bravo, ai stil! Celebrities” este slăbuță, aranjată și radiază! Uite cum a apărut la continuarea filmului care l-a făcut celebru pe regretatul Chadwick Boseman.  

Raluca Dumitru, apariția elegantă la avanpremiera filmului „Black Panther: Wakanda Forever”

Raluca Dumitru a venit îmbracată în negru la avanpremiera filmului „Black Panther”. Foto: Click!
Raluca Dumitru a venit îmbracată în negru la avanpremiera filmului „Black Panther”. Foto: Click!

Raluca a venit la acest eveniment fără iubitul său, pentru că acestuia nu-i place în apară în public. Sincer, nici nu ne așteptăm s-o vedem alături de partener, în condițiile în care fosta asistentă TV de la Antena Stars este foarte discretă cu viața sa amoroasă.

De când a intrat în atenția publicului, dar și a paparazzilor, Raluca Dumitru ne-a obișnuit să ofere doar mici fragmente din viața ei personală.

Vedeta a ales mereu să își trăiască poveștile de dragoste departe de ochii curioșilor. Iar din acest punct de vedere nu putem decât s-o lăudăm.

Fosta asistentă TV a fost acuzată de că a destrămat o relație

Despre fosta concurentă de la „Survivor România” s-a spus că ar fi fost amanta iubitului ei, iar soția acestuia i-ar fi prins împreună.

Frumoasa brunetă a negat toate aceste informații și susține că relația lor a început după ce acesta a divorțat. 

„Cu el nu sunt de trei ani. Sunt cu el dinainte să plec la Survivor cu o lună, deci eu am plecat la Survivor din martie, anul trecut, noi avem un an și jumătate, în niciun caz trei”, a declarat Raluca Dumitru, în urmă cu câteva săptămâni, pentru cancan.

Raluca Dumitru: „Mă consider o persoană foarte norocoasă”

Raluca Dumitru s-a făcut remarcată în cadrul show-ului Survivor, în ediția din 2021, când a făcut parte din echipa Faimoșilor. Aceasta s-a bucurat din plin de experiența din Republica Dominicană.

Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte.

Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam ce pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă”, a spus Raluca Dumitru, după ce a participat la celebra emisiune.

În vârstă de 35 de ani, Raluca Dumitru a fost în trecut prezentatoare TV la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars. Bruneta a făcut echipă la acea vreme cu prezentatorii Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu, însă a ales să plece din trust în 2018, din motive financiare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net