Daniela Nane, spectaculoasă la 50 de ani. A petrecut în Maramureș

Daniela Nane (50 ani), fosta Miss Romania in 1991, și soțul ei, Adrian Cioroianu (54 ani), fost ministru al Afacerilor Externe, au vrut ca Noul An să îi găsească într-un loc special în care tradițiile sunt la ele acasă.

Daniela Nane, alături de soțul ei, Adrian Cioroianu. Sursa foto: Facebook
Daniela Nane, alături de soțul ei, Adrian Cioroianu. Sursa foto: Facebook

Cei doi soți au petrecut Revelionul alături de un grup de prieteni în Maramureș. „Gata vacanța! A fost superb în Maramureș, am întâlnit oameni faini, tradiții frumoase, bucate bune... De mâine, înapoi acasă! Spor și ajutor divin tuturor!!", a scris actrița Daniela Nane pe Facebook, în dreptul imaginilor.

daniela nane adrian cioroianu in maramures jpg

Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-au căsătorit în secret în anul 2016. Ei nu și-au anunțat nici măcar familia atunci când și-au oficializat relația. Actrița are un fiu, pe Codin, de 23 ani, din căsnicia cu omul de afaceri Viorel Popa. Și Cioroianu are un fiu pe nume Mihao, de aceeași vârstă cu cel al actriței, din prima căsătorie, cea cu fosta soție, Luminița.

Fiul Actritei a mostenit talentul artistic de la mama sa

Daniela Nane l-a adus pentru prima oară pe fiul ei, Codrin, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.  Codrin a practicat scrimă, înot și atletism și este foarte înalt, are 1,94 metri. Fiul actriței studiază Psihologie investigativă, la 21 de ani. „Am făcut scrimă opt ani, dar nu mi-a placut la antrenamente. Eu făceam sportul acesta de placere, dar nu puteam să sufăr să merg la antrenamente. Eram talentat, dar nu m-a interesat să făc o carieră din asta”, a spus Codin la Pro TV.

„Codrin e talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. E un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii. Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”, a mărturisit Daniela Nane, despre fiul ei, aflat la vârsta tuturor posibilităților.

image
image
image
image
image
image
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net