VIDEO Daniela Nane, apariție fabuloasă la iUmor. Actrița "i-a biciuit" cu ironii pe Cheloo și pe Bendeac

Ultima actualizare:

    Daniela Nane a fost Cleopatra la iUmorfoto: captură Youtube
Daniela Nane a fost Cleopatra la iUmorfoto: captură Youtube

Cel de-al 11-lea sezon iUmor surprinde la o ediție, la alta. În emisiunea de sâmbătă seara am asistat la un număr de roast făcut, fără pic de milă, de frumoasa actriță Daniela Nane. Ea a renunțat pentru câteva momente la imaginea de zână bună și, deghizată în Cleopatra, "i-a prăjit" pe jurați.

Actorii Daniela Nane și Patrick Cottet au fost cei doi invitați speciali în cea de-a opta ediție din cel de-al 11-lea sezon iUmor. Jurații au decis să trimită la votul publicului patru concurenți spectaculoși. Așadar, cei de acasă încă îi mai pot vota până duminică, la ora 16.00, în aplicația Antena 1, pe Octavian Man, Julie Mayaya, Sara Twister și Abel Megyes.

Daniela Nane, nemiloasă cu Mihai Bendeac

De departe, cel mai spectaculos moment al serii a fost apariția Danielei Nane, în rolul Cleopatrei. Ca o adevărată zeiță a Egiptului, Cleopatra, purtată de 4 bărbați, a intrat în scenă și primul pe care l-a fermecat a fost Mihai Bendeac. “Nu te mai uita așa la mine, Mihai. N-ai nicio șansă. (…) Eu când mă supăr, mai iau o piramidă. Tu când te superi mai iei un Piramidon”, spune Cleopatra.


    Daniela Nane, pe scena iUmor
Daniela Nane, pe scena iUmor

Primul luat la roast a fost Mihai Bendeac. Cleopatra a vorbit despre faptul că pe vremuri, bărbații când voiau să cucerească, mergeau la luptă. Despre Mihai Bendeac a spus că are doar lupte interioare. De asemenea, Cleopatra a spus că Mihai nu s-a căsătorit până la această vârstă pentru că nu a găsit o femeie mai bună decât el. Evident că nici Cheloo nu a scăpat. “Frumusețea e relativă și trebuie dublată de șarm, de inteligență, de umor, de carismă. Există și astfel de bărbați. Nu te uita așa, Cheloo. Chiar există”, spune Cleopatra.

iUmor, lider de audiență. 1,5 milioane de telespectatori în minutul de aur

Cea de-a opta ediție iUmor, difuzată sâmbătă seara, în intervalul 20:00 - 22:25 la Antena 1, a fost lider de audiență, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, iUmor a condus topul audienţelor cu un rating mediu de 6.3 şi 22.1% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu o medie de 5 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. Şi la nivel urban, Antena 1, în intervalul iUmor a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu 6.1 puncte de rating şi 14.7% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivel national, unde iUmor conduce cu 6.3 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă, fiind urmat tot de Pro TV, cu 5.8 puncte de rating şi 12.9% cota de piaţă. În minutul de aur, 20:53, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Citește și:

Daniela Nane, pentru prima dată cu fiul ei, la tv. Codrin este un tânăr surprinzător, plin de talente

Cum a devenit Daniela Nane soţia lui Adrian Cioroianu: “A ştiut doar familia că ne căsătorim”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net