Daniela Nane a împlinit 50 de ani. Actrița pare că a gasit secretul tinereții

Ultima actualizare:

Daniela Nane, fermecătoarea actriţă pe care o ştiţi din serialele „17” sau „La Urgenţă”, a împlinit pe 29 noiembrie 50 de ani, dar pe care nu îi arată. Aceasta face parte din categoria vedetelor care parcă au găsit secretul tinereţii veşnice.

E actriţa la Teatrul Bulandra, recent a apărut la „iUmor”, unde a făcut un roast de senzație, şi are o carieră impresionantă, încununată cu multe premii. 

Secretele siluetei Danielei Nane


    Daniela Nane,  în rochie verde, la un eveniment
Daniela Nane, în rochie verde, la un eveniment

Și acum, Daniela Nane are o siluetă zveltă, frumoasă, de parcă n-ar fi trecut 30 de ani de când a câştigat titlul de Miss România 1991. Cu ceva timp în urmă, diva scenei românești dezvăluia secretul ei.

"Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând. Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile. Dacă pun 2-3 kg, iau masuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale”, povestea Daniela Nane pentru revista Kudika.

Se pare că un beneficiu major îl are și medicina estetică, iar Daniela a recunoscut că apelează la proceduri de înfrumusețare și își face botox de două ori pe an.

La doar 20 de ani, Daniela Nane vine din Iaşi în Bucureşti, participă şi câştigă titlul de Miss România, fiind prima Miss după Revoluție, apoi se înscrie la concursul Miss Universe (1991). Participarea la Miss Universe din 1991 a fost pentru ea o experiență de neuitat, care i-a întărit decizia de a-şi clădi viața frumos, alegând o profesie care să-i pună în valoare aptitudinile şi astfel, se înscrie la Academia de Teatru si Film Bucureşti. A absolvit Academia de Teatru si Film în 1995, după care a urmat cursurile / masteratul Ligii Europene a Institutelor de Artă din Amsterdam şi Berlin. A fost repartizată la Teatrul Bulandra, are o carieră impresionantă, încununată cu trei premii Uniter.

În 1996 debutează şi în film, unde îi e remarcată atât frumuseţea, cât şi seriozitatea şi talentul actoricesc. Ea susţine că titlul de Miss România nu ar fi ajutat-o în carieră: “Nu are importanţă faptul că am fost Miss. Regizorii de teatru care m-au văzut în roluri dificile m-au distribuit în continuare, pe când cei de film, care nu m-au văzut nici măcar la un casting, nu văd decât o imagine glamuroasă”, ne declara Daniela, acum ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net