Cât de frumoasă e Monica Orlanda, soția lui Alin Cocos! S-a transformat după naștere

Ultima actualizare:

Monica Orlanda, soția lui Alin Cocoș, face ravagii pe Instagram cu trupul ei sculptat. Partenera de viață a lui Cocoș Jr. a fost dintotdeauna apreciată pentru aspectul ei, dar de când a dat naștere, în urmă cu patru ani, radiază și se află într-o formă fizica mai bună ca niciodată. 

image

Monica Orlanda afișează o imagine de divă pe conturile de socializare, semn că statutul de mamă și soție îi priesc de minune. Ea a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, având o carieră de succes în modelling.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestriţu la botezul fiului lui Alin Cocoş

Orlanda a devenit mămica unui băiețel în 2018, însă la vremea aceea nu era căsătorită chiar dacă, de câțiva ani, trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Alin Cocoș. Până la urmă afaceristul a cerut-o de soție și bine a făcut, căci se poate mândri cu o asemenea apariție lângă el. Alin Cocoș este fiul controversatului Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, condamnat la doi ani și patru luni de închisoare în dosarul ANRP.

Află și: Trecutul amoros al Ginei Pistol! Cu cine s-a iubit înainte de Smiley? Bărbaţii din viaţa ei, de la Codin Maticiuc, la Alin Cocoş

Monica Orlanda acordă foarte multă grijă felului în care arată și a dezvoltat o adevărată pasiune pentru sport, pe care îl practică cu religiozitate, iar acest lucru se vede. Mămica unui băiețel de patru ani este incendiară pe Instagram unde pozează în cele mai provocatoare ipostaze și arată ca în reviste.

Nu rata nici: Dorin Cocoș, o nouă condamnare. De ce nu intră în pușcărie fostul soț al Elenei Udrea

Alin Cocoș a părăsit-o pe Gina Pistol pentru Monica Orlanda

Monica Orlanda a mai avut relații cu afaceriști și jucători de fotbal, dar în momentul în care l-a întâlnit pe Alin Cocoș, acesta a fost atât de impresionat, încât a renunțat la Gina Pistol, alături de care avea o relație de cinci ani. Între Monica și Alin, totul a decurs extrem de firesc. Cei doi nu au vrut să se grăbească, ci să trăiască fiecare moment al idilei, fără să ia decizii pripite, așa că nunta a venit după trei ani de relație. 

„ Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, dar de trei ani suntem împreună. Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, lucrurile au mers din aproape în aproape, ne-am întâlnit, am zis hai să încercăm să avem o relație.

Nu ne-am pus în cap că ne vom căsători, că vom face un copil. Lucrurile au venit de la sine. El este la fel ca și mine, este exact oglinda mea. Gândește exact cum gândesc și eu.

Este un lucru foarte rar într-o relație, iar uneori nici nu trebuie să îi spun niște lucruri, le face natural, îmi doresc ca lucrurile să dureze la nesfârșit pentru că el mă completează.

Eu aș vrea să cred că ce îl atrage la mine sunt lucrurile interioare, pentru ca asta durează în viață, nu exteriorul. E adevărat că am foarte mare grijă de felul în care arăt, dar nu ăsta vreau să fie motivul.”, a declarat în urmă cu mai mult timp, Monica Orlanda, la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net