Cât de frumoasă s-a făcut fata „Prințului” Adrian Cristea! Denisa Nechifor, despre fiica ei adolescentă: „Nu are iubit! Este foarte atașată de mine și de tatăl ei, deși am crescut-o singură”

#Exclusiv Click!

Rania, fiica Denisei Nechifor și a lui Adrian Cristea, s-a transformat într-o adolescentă de o frumusețețe rară. Tânara a luat ochii, recent, la ziua de naștere a mamei sale, unde l-a avut alături și pe tatăl său, fotbalistul Adrian Cristea. Denisa Nechifor a dat din casă, pentru Click! Au început oare problemele cu adolescenta Rania?!

Denisa Nechifor a împlinit, zilele trecute, 40 de ani, prilej cu care a dat o mare petrecere, într-un club bucureștean. Adrian Cristea, fostul iubit și tatăl fiicelor Rania, a fost și el invitat la petrecere, iar cei trei au apărut ca o familie fericită. 

Rania, fiica lui Adi Cristea, a luat ochii la petrecerea mamei ei

De departe însă, Rania, fiica Prințului și a Denisei a întors toate capetele la petrecerea mamei sale. La 15 ani și jumătate, Rania s-a transformat într-o adolescentă de o frumusețe răpitoare, iar tatăl ei, Adi Cristea, nu scăpat-o din ochi, de frică nu-i fure cineva fiica. 

„Rania nu are iubit, e matură pentru că am crescut-o singură!”

Denisa Nechifor (40 de ani) a crescut-o singură pe Rania, ea despărțindu-se de fostul dinamovist chiar din perioada în care era însărcinată. Rania însă a fost foarte apropiată de tatăl său, care a vizitat-o de câte ori a putut. 

Rania este acum o adolescentă eminentă la învățătură și foarte matură pentru vârsta ei.

„Rania are 15 ani și jumătate, nu știu este absolut incredibilă. Cel mai frumos dar pe care l-am primit de ziua mea au fost telefoanele prietenilor mei, de a doua zi după petrecere. 

Ei nu o mai văzuseră pe Rania de ceva timp și m-au sunat să mă felicite pentru modul în care este Rania, modul în care-și exprimă dragostea față de părinți, pentru modul în care arătă. 

Este o fată finuță, o fată absolut normală, care nu-mi pune absolut nici o problemă. A intrat la liceul la care și-a dorit.

Este în clasa a IX-a la Liceul Caragiale. A avut anul trecut examen, a intrat cu bursă de merit, a terminat cu nota 9,50. A făcut și gimnaziul tot acolo. 

Acum adolescența la copii începe mai devreme, pe la 12-13 ani. O să vedem și după 16 ani ce va fi, dar nu am mari emoții cu ea. E un copil liniștit, cred că Dumnezeu le așează așa cum trebuie”, a povestit, Denisa Nechifor, în exclusivitate pentru Click!

Denisa Nechifor: „ Își iubește familia enorm și este foarte atașată, și de mine, și de tatăl ei”

Denisa este foarte mândră de fiica ei, care nu i-a pus încă probleme pe nici un plan. 

„Deocamdată, nu avem niciun fel de problemă cu ea, din acelea de adolescenți. Probabil datorită faptului că am crescut-o singură, ea are un nivel de maturitate și o responsabilitate un pic diferită față de alți copii, pentru că a trebuit să facă singură multe lucruri atunci când eu nu eram lângă ea acasă, cât eram la serviciu.

Este adorabilă, își iubește familia enorm și este foarte atașată, și de mine și de tatăl ei. Și la petrecerea mea, a știut să țină legătura cu toată lumea, să vorbească frumos, să pună oamenii în relație unii cu ceilalți. 

Noi două am fost plecate și la Untold, la Dubai, împreună. Și acolo m-a surprins pentru că dă dovadă de foarte multă adaptabilitate și înțelepciune pentru vârsta ei, deși este încă un copil”, a mai spus Denisa.

Ce restricții i-a impus Denisa Nechifor fiicei sale? 

Denisa recunoaște că este o mamă cât se poate de exigentă și de atentă. Adolescenta Rania are și acum de respectat o serie de restricții.

„Nu are iubit, nici nu avut până acum. Nu iese din casă după ora 22, nu are voie, decât atunci când plecăm noi undeva o mai iau cu mine. 

Dar este o fată cuminte, nu mi-a cerut niciodată imposibilul! Ea este pasionată de fashion și de tot ce este frumos, ca și mine. La școală nici atât, nu avem niciun fel de problemă cu ea”, a adăugat Denisa Nechifor, pentru Click!

De ce nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Cristea? 

Fotbalistul Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând Rania, acum în vârstă de 15 ani.

Cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa Nechifor a dezvăluit, însă, pentru Click! că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor. 

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, ne-a declarat Denisa Nechifor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net