Cătălin Măruță a făcut anunțul trist, după operația la genunchi. Când va putea merge din nou: „Țineți-mi pumnii”

Ultima actualizare:

După operația de la genunchi, Cătălin Măruță trebuie să facă puțină pauză în ceea ce privește activitatea sa. Aflat acasă, prezentatorul se odihnește și așteaptă noi indicații din partea medicilor.

Cătălin Măruță s-a operat, recent, la genunchi, iar prezentatorul TV este gata să își reia viața și activitățile pe care le avea înainte de intervenție. Până una, alta, trebuie să se recupereze și să țină cont de toate sfaturile pe care le primește din partea medicilor ortopezi, pentru ca totul să decurgă așa cum trebuie. 

Citește și - Andra, în lacrimi pe patul de spital al lui Cătălin Măruță!

Ce spune medicul lui Cătălin Măruță

Medicul care l-a operat pe Cătălin Măruță a mărturisit că prezentatorul TV are un drum lung în recuperare, dar totul va fi bine, iar după ceva vreme, va avea o mobilitate totală, la fel ca înainte de intervenție și un genunchi sănătos pentru restul vieții sale. 

„Cătălin a fost un pacient foarte conștiincios, care a făcut totul ca la carte. S-a informat, a întrebat și a ascultat fiecare îndemn și sfat primit de la medici. Dacă va fi și în procesul de recuperare la fel de disciplinat, se va recupera cu siguranță complet și va reveni curând la activitățile fizice normale.

Pentru Cătălin, urmează să facă zilnic acasă exerciții specifice, cu indicație medicală, până realizăm scoaterea firelor și stabilim momentul debutului procesului de recuperare la un centru de kinetoterapie.

Acolo va primi o schemă de recuperare de care va trebui să se țină cu rigurozitate pentru o recuperare completă în câteva luni. Sper ca, odată ce va reîncepe emisiunea, să rămână la fel de conștiincios precum a fost înainte și după operație.

Va fi recuperat complet, cu un genunchi stabil pentru tot restul vieții și revenire la o viață cu activități fizice normale abia după ce va trece cu succes prin testele kinetoterapeuților”, a declarat Ion Bogdan Codorean, cel care l-a operat pe Măruță. 

În privința recuperării, Cătălin Măruță a făcut un anunț către toți fanii săi. Acesta i-a rugat să îi țină pumnii pentru ca totul să fie bine. După cum l-au informat medicii, este nevoie de o perioadă de 6 luni până la vindecarea totală. 

„Eu îmi fac recuperarea, trebuie să fac recuperare seara, dimineața, la prânz. O oră jumătate seara, o oră jumătate seara. Țineți-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte!”, a spus Cătălin Măruță, la Pro Tv.

Ce spunea Măruță, înainte de operație

Cătălin Măruță a fost nevoit să se opereze la picior după ce a suferit un accident pe plajă, în vacanța de vară. 

Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Vă trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a anunțat Cătălin Măruță, chiar în propria emisiune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net