Cătălina Ponor, alegere nonconformistă la propria nuntă! Nu o să îți vină să crezi în ce ținută s-a schimbat fosta gimnastă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălina Ponor (35 de ani) și regizorul Bogdan Jianu (53 de ani) și-au unit sâmbătă seară destinele în fața lui Dumnezeu, iar apoi au petrecut până în zorii zilei alături de cei dragi, într-un cadru de poveste, la domeniul Manasia, o locație exclusivistă de cinci stele, din județul Ialomiță. Un moment complet neașteptat a fost legat de ținuta în care s-a schimbat frumoasa mireasă. Avem toate detaliile, dar și imaginile cu opțiunea inedită.

Cătălina Ponor a fost aseară o mireasă nonconformistă. Jurnaliștii Click! au aflat faptul că tripla campioană olimpică a ales să renunțe, după câteva ore de dans și petrecere, mai exact în jurul orei două dimineața, la rochia de mireasă și la pantofii cu toc, pentru o rochiță scurtă de vară, lejeră și decoltată, de culoare albă care a fost completată de o pereche de adidași simpli.

Atmosfera a fost întreținută pe ringul de dans de către Vlad Miriță care a reușit să ridice de pe scaune toți nuntașii. Totodată, cei prezenți s-au putut bucura de un decor pe cinste, deoarece cei doi miri au ales ca invitații să aibă hortensii pe mese, ceea ce oferea evenimentului un aer natural și elegant.

Cum a arătat meniul de la nunta Cătălinei Ponor

Bogdan și Cătălina Ponor au optat pentru un meniu tradițional la nunta lor, astfel că invitații s-au putut înfrupta din sarmale delicioase, biban de mare, friptură de porc, dar și cu un sorbet de lămâie delicios.

Tort cu inițiale la nunta Cătălinei Ponor

Cele aproximativ 200 de persoane prezente de la nuntă s-au putut înfrupta și din tortul pe care cei doi miri l-au avut la unul dintre cele mai mari evenimente din viața lor. Un tort simplu, clasic cu trei etaje.

Se poate observa foarte ușor că Bogdan și Cătălina Ponor au fost foarte atenți la detalii pentru că pe tort sunt inițialele lor “C” și “B”, iar pe lateralele etajelor de la tort sunt făcuți niște pufi care oferă un rafinament aparte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net