Câte persoane vor fi prezente la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica! Un apropiat i-a dat de gol

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nuntă mare astăzi în showbiz-ul românesc! Maria Constantin (35 de ani) și soțul său, Robert Stoica, își așteaptă cei 300 de invitați care au confirmat prezența la petrecerea lor de nuntă. Contactat de Click!, unul dintre apropiații artistei de muzică populară ne-a oferit mai multe detalii despre acest eveniment.

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil și religios în urmă cu aproape două săptămâni, iar în această seară vor petrece până în zorii zilei alături de cei dragi. Cei doi au ales să își unească destinele după trei ani de iubire intensă în care au trecut atât prin bune cât și prin rele.

Grandiosul eveniment are loc la restaurantul de lux pe care Gabi Bădălău îl deține în Bolintin-Vale. Contactat de Click!, Florin Burescu, unul dintre apropiații blondinei, dar și unul dintre invitații de la petrecerea de nuntă a celor doi ne-a oferit mai multe detalii.

„Maria și Robert nu vor avea o nuntă cu tradiții. O să fie ceva foarte clasic și elegant. Atât Robert cât și Maria au vrut ceva fix ca un party nu ca o nuntă să fie totul. Din câte știu o să fie prezente în jur de 300 de persoane. Familiile lor, rudele, prieteni apropiați, colegii de cântec pe care Maria îi are și tot așa”, a declarat Florin Burescu pentru Click!

Rochie de mireasă de cinci stele!

De asemenea creatorul de modă ne-a mai spus și cât de atentă a fost Maria Constantin atunci când a venit vorba de rochia pe care urmează să o poarte în această seară:

„Pot spune că este o rochie unicat cu diamante fine și aplicații din dantelă franțuzească. Inclusiv voalul este unul atipic. Mai este foarte puțin până la marea petrecere așa că încă putina răbdare”, spunea recent Burescu pentru Click!

Click! spune

Maria Constantin a fost căsătorită prima dată cu Ciprian Vasile Tapotă, din 2008 până în 2014 . Cei doi au un băiat împreună. Al doilea mariaj a fost cu fostul rugbist Marcel Toader, dar relația lor s-a terminat cu o serie de scandaluri și replici dure, în anul 2017, după numai 2 ani de căsnicie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net