Câți bani dau Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pe vacanțele în care merg: „Am fi putut să luăm apartamente, case...”

Cristina Șișcanu a vorbit recent despre desele vacanțe în care merge alături de soț și restul familiei. Dezvăluirile vedetei i-au luat prin surprindere pe mulți internauți, mai ales după ce a discutat despre banii pe care îi investesc în aceste dese călătorii. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Social media
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Social media

De-a lungul timpului, Cristina Șișcanu și-a creat o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare, acolo unde furnizează conținut de calitate. Fie că gătește, fie că merge în vacanțe sau abordează diverse subiecte de interes social, postează fotografii sau videoclipuri. 

Cristina Șișcanu, despre banii cheltuiți în vacanțe 

Pentru fanii vedetei nu mai reprezintă o noutate faptul că ea, soțul și restul familiei merg des în vacanțe. Desigur, curiozitățile legate de preț nu au fost deloc puține, așa că vedeta a primit deseori întrebări referitoare la banii pe care îi dă pe vacanțe. 

 „Cât costă vacanțele în care mergem? Nu știu dacă le-aș spune vacanțe, ci călătorii, de fapt. Toate deplasările noastre din ultimii ani... Întotdeauna am organizat vacanțe, fie alături de copii, chiar și înainte să apară Petre, acum mulți ani, doar că nu era social media atât de dezvoltată încât să postezi atâta conținut din vacanțe, dar au existat tot timpul vacanțe, fie și vacanțe de cuplu. 

S-au făcut studii că aceste pauze de la rutina de zi cu zi care implică serviciu, stres, diverse responsabilități, te fac mai productiv. Și mi-am dat seama că așa se întâmplă. De când ne-am îndesit călătoriile, am devenit mai productivi, ne-au venit idei noi de business-uri, de diverse activități, care ne-au adus succes în ceea ce întreprindem noi, eu și soțul meu”, și-a început dezvăluirile Cristina Șișcanu. 

Cât de costisitoare sunt toate deplasările lor 

Jurnalista a mizat mult pe efectele benefice pe care le au vacanțele și călătoriile. Și, cu toate că nu a oferit o sumă exactă de bani, Cristina Șișcanu a mărturisit că valoarea poate fi estimată cu prețurile unor case sau apartamente. 

„Așa că investim fără regret în aceste deplasări, chiar dacă cu acești bani am fi putut să luăm apartamente, case, vorba aceea, mă refer de-a lungul anilor, adunate. Acum să nu creadă lumea că... Deși da, într-adevăr, o deplasare este costisitoare, mai ales dacă te duci și stai într-o cazare mai bună, dacă te duci într-o zonă care e mai scumpă și așa mai departe.”, a conchis Cristina Șișcanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net