Cristina Șișcanu a făcut anunțul, direct din vacanță: „Ne întoarcem patru”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au reușit să-și amuze din nou fanii cu o doză sănătoasă de umor și autenticitate. Cuplul a împărtășit recent un moment amuzant pe rețelele sociale, care a stârnit zâmbete și reacții călduroase din partea comunității lor virtuale.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Foto: arhiva.
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Foto: arhiva.

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu își arată burtica proeminentă, provocată însă de o masă copioasă, nu de o sarcină, așa cum ar crede unii. Cu un zâmbet jucăuș, îi spune soțului: „Ne întoarcem patru. Oricum este ceva rău. Deci paste, paste cu tot felul. Uite-te și tu baby, pui mâna pe burtică? Ce zici?

Cum au reacționat fanii

Fanii au reacționat imediat la această mostră de simpatie și umor. O internaută a transmis un mesaj încurajator, exprimându-și admirația pentru cuplu și dorința ca aceștia să revină la rutina lor obișnuită în curând. „Las' ca le dați jos repede când ajungeți la rutina voastră! Sunteți tare simpatici oricum! M-ați făcut să zâmbesc!”, a scris o fană, arătându-și susținerea și afecțiunea pentru cei doi.

 „Salutare din Chișinău. Sunteți tare simpatici oricum! Va urmăresc cu drag ”, a fost un alt mesaj plin de căldură, subliniind aprecierea pentru Cristina și Mădălin.

„Cred ca ți-ar sta bine să mai fii iar gravidă"

O altă fană, a mers chiar mai departe, sugerând chiar posibilitatea unei noi sarcini pentru Cristina. „Cristina, trecând peste glumă, cred ca ți-ar sta bine sa mai fii gravidă. Poate naști și un băiețel”, a scris una dintre fane, evidențiind dorința și susținerea pentru o eventuală extindere a familiei lor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au reușit mereu să creeze o conexiune autentică cu fanii lor, împărtășind momente din viața lor de zi cu zi și bucurându-se de reacțiile pozitive ale comunității lor virtuale. Prin sinceritatea și umorul lor, au reușit să construiască o legătură specială cu fanii și să devină modele de autenticitate și optimism pentru mulți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net