Cristina Șișcanu, primele probleme de sănătate după șocul morții tatălui ei. Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Șișcanu își anunța fanii că tatăl ei a trecut în neființă. Din cauza unor probleme de sănătate, părintele vedetei s-a stins din viață. Durerea și stresul și-au spus deja cuvântul, astfel că vedeta deja se confruntă cu mici afecțiuni. 

Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!
Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!

Recent, soția lui Mădălin Ionescu le-a mărturisit fanilor faptul că se confruntă cu o formă de acnee care este extrem de dureroasă și deranjantă. Cristina Șișcanu consideră că șocul survenit în urma decesului tatălui său a condus la apariția unei astfel de probleme. 

Cristina Șișcanu, despre problemele de sănătate

După moartea tatălui, Cristina Șișcanu a decis să nu se lasă pradă gândurilor și durerilor, așa că a căutat puterea de care avea nevoie în diverse activități care au ajutat-o să facă față durerii. Acum, vedeta se confruntă cu o problemă de sănătate apărută, cum spunea ea, pe baza stresului și a durerii din ultima vreme. 

„Mă confrunt cu această situație pe față, în halul ăsta nu mi s-a întâmplat niciodată, sunt foarte dureroase și asta pentru că probabil s-a declanșat această situație neplăcută, mă rog, pe fondul stresului și stării psihice de zilele acestea, dar o să treacă”, le-a transmis Cristina Șișcanu urmăritorilor ei de pe Instagram.

Cristina Șișcanu vorbește despre problemele de sănătate / foto: Instagram
Cristina Șișcanu vorbește despre problemele de sănătate / foto: Instagram

Cristina Șișcanu, distrusă de pierderea tatălui ei 

Soția lui Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul în fața celor de acasă, mărturisind că moartea părintelui ei i-a produs o mare durere.

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e foarte greu de dus.

Iar dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, când sunt singură în mașină, cum e acum, sau pe parcursul zilei, durerea e mare. M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă săptămâna asta sau vin la muncă și m-am gândit că nu pot să fac asta, pentru că e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic.

Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu. Amintirile mele cu el din copilărie și cele mai recente sunt vii. În copilărie niciodată, nu știu dacă a existat vreo zi când se întorcea de la serviciu să nu aibă ceva pentru mine în buzunar. Fie găseam o gumă, o bomboană, orice. Îmi aducea. Știam că dacă îl caut prin buzunare găsesc ceva pentru mine. Era una dintre formele lui de a-mi arăta că mă iubește și îmi spunea mereu ‘Cristinuța’. E părintele căruia eu îi semăn, fizic vorbind, și de la el am moștenit sensibilitatea, era un om foarte sensibil”, a mai povestit, printre lacrimi, soția lui Mădălin Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alex bodi colaj instagram jpg
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net