Cristina Șișcanu, în lacrimi după pierderea tatălui ei. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultimul an din viață

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Șișcanu anunța îndurerată trecerea în neființă a tatălui său. Vedeta traversează cel mai mare coșmar al ei și durerea este una mare, dar în ciuda acesteia alege să meargă mai departe cu ultimele puteri. A avut deja prima apariție în mediul online după pierderea suferită și a explicat cu ce probleme de sănătate s-a confruntat părintele ei. 

Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!
Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!

Soția lui Mădălin Ionescu le-a mărturisit fanilor că tatăl ei suferea de mai bine de un an de zile mai multe probleme de sănătate, însă cele mai grave au fost problemele cu inima. 

„Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu”

În fața celor de acasă s-a afișat mai mereu cu zâmbetul pe buze, dar în spatele lui ascundea o mare durere: suferința tatălui ei. Cristina Șișcanu și-a găsit puterea de a vorbi despre cele mai frumoase amintiri create alături de el, dar și despre starea de sănătate din ultimul an. 

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun, fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor. Pierderea lui e foarte greu de dus. Dacă nu-mi ocup mintea cu lucruri de făcut nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, durerea e mare.M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă și să nu vin la muncă și m-am gândit că nu pot să fac asta, fiindcă e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea pe care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu.

Amintirile mele cu el din copilărie și cele mai recente sunt vii. În copilărie nu cred că a existat o zi să nu vină de la muncă cu ceva bun pentru mine (…). Știam că dacă caut prin buzunare găsesc ceva bun pentru mine. Era una dintre formele lui de a-mi arăta că mă iubește. Îmi spunea mereu „Cristinuța„. E părintele căruia îi semăn fizic și de la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil”, a povestit Cristina Șișcanu pe pagina ei de Facebook.

A murit tatăl Cristinei Șișcanu / foto: social media
A murit tatăl Cristinei Șișcanu / foto: social media

Cristina Șișcanu: „Mă liniștește gândul că este cu tatăl lui Mădălin”

 Vedea și-a continuat mărturisirile, amintind faptul că în urmă cu un an de zile a fost pe punctul de a-și pierde tatăl, dar consideră că acesta a supraviețuit printr-o minune dumnezeiască. 

Deși suferă, pe Cristina o consolează faptul că nu mai trece prin acel chin care i-a marcat ultimele luni ale vieții, amintind că acolo sus nu este singur, ci alături de socrul său, tatăl lui Mădălin

„Tot ce pot să vă spune este că el avea mai multe suferințe fizice, legate de ceea ce i-a adus sfârșitul. A fost cumplit acum un an de zile când mama m-a sunat noaptea și mi-a spus că respiră foarte greu și cei de la salvare mi-au spus că nu poate să fie transportat fiindcă ăși pierde viața. Acum un am crezut că-l pierdem. O doamnă tânără a zis că-și asumă riscul să-l transporte la spital și a fost un an bine, însă calitatea vieții lui s-a deteriorat foarte tare. Avea niște probleme cu inima, și multe alte probleme, însă cele mai grave erau cele cu inima. (…)

E foarte greu, foarte greu. Trebuie să mă țin tare și să-mi văd de treburile mele ca să pot să depășesc această situație. E foarte greu să mă adaptez. Pentru el e bine acolo că a scăpat de suferința aceasta fizică. Mă liniștește gândul că este cu tatăl lui Mădălin și ei s-au înțeles foarte bine.”, a concluzionat Cristina Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net