Cristina Șișcanu, din nou pusă la zid, după ce a postat un videoclip cu soacra ei: „Vai și amar!”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz, iar legătura lor cu fanii este una extrem de apropiată. Totuși, aceștia au fost contrariați puțin de ultima discuție pe care jurnalista a avut-o cu mama soacră și nu s-au sfiit să-și expună punctul de vedere. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu / foto: social media
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu / foto: social media

Mama lui Mădălin Ionescu a mărturisit că este o femeie cu o viață activă, face zilnic 6.000 de pași și are zilnic diverse activități pe care le desfășoară, observând totodată că are o relație apropiată și cu nora sa, care a postat pe Facebook un filmuleț în care apar ambele. 

Cristina Șișcanu, din nou certată de fani 

Într-unul dintre cele mai recente postări de pe Facebook, Cristina Șișcanu a postat un videoclip prin care a arătat cât de apropiată este relația ei cu soacra. Mama lui Mădălin Ionescu a fost profesoară și educatoare, mărturisind cât de mult îi lipsesc acum copiii. 

Cristina Șișcanu: Discuție cu mama-soacră! Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?

Mama lui Mădălin Ionescu: Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare.

Cristina Șișcanu alături de soacră / foto: captură Facebook
Cristina Șișcanu alături de soacră / foto: captură Facebook

Cristina Șișcanu: Ați început primăvara în verbă?

Mama lui Mădălin Ionescu: Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate”, a fost discuția celor două femei. 

Cu toate că majoritatea urmăritorilor din social media ai Cristinei Șișcanu au avut doar cuvinte de laudă la adresa relației pe care o are cu soacra, alții au considerat că vedeta greșește prin prisma faptului că „vorbește cu ea prin intermediul Facebook. 

„Vorbești cu ea prin intermediul Facebook… vai și amar/ Vorbiți cu soacra sau cu cine vă filmează pentru că tot acolo vă uitați, respect pentru bunica”, sunt unele reacții ale celor din online.

„Soacra e o femeie superbă”

La polul opus, observăm că din ce în ce mai multe persoane au ținut să o felicite pe Cristina pentru relația cu soacra sa, exprimându-și respectul și admirația tot prin intermediul comentariilor. 

„Aveți o soacră care v-ar putea fi o prietenă adevărată!/ Respect maxim, pentru dumneavoastră și bunica dulce Irinuca!/ Tot respectul doamnă, sunteți specială, vă admir voința și perseverența!/ Soacra e o femeie superbă, cu toate calitățile posibile, respect, un înger de om/ Să îți trăiască soacra, Cristina, să te bucuri ani mulți de acum încolo de ea”, sunt comentariile pozitive primite de Cristina pe contul de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net