Cristina Șișcanu, în doliu! Tatăl jurnalistei s-a stins din viață

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu traversează cel mai crunt moment din viața ei, întrucât în urmă cu doar câteva minute a anunțat trecerea în neființă a tatălui său. Pe contul personal de Facebook, vedeta a postat o fotografie prin care își ia „adio” de la părintele care i-a fost alături necondiționat o viață întreagă.

Tatăl Cristinei Șișcanu s-a stins din viață / foto: social media
Tatăl Cristinei Șișcanu s-a stins din viață / foto: social media

Soția lui Mădălin Ionescu a avut dintotdeauna doar vorbe de laudă la adresa părinților ei, Olga și Ion. Cei doi au crescut-o așa cum au știut și putut mai bine, reușind să îi insufle valorile necesare pentru a ajunge o femeie de succes, plăcută publicului, și a avea un parcurs frumos în viață. Susținerea acestora s-a reflectat și în decizia luată acum câțiva ani de a se muta în București, pentru a-și ajuta fiica. 

„Petra știe că urmează să vină bunica Olga și bunicul Ion în curând, i-am spus că nu o să mai stea cu noi în casă, ci vor sta aici, într-un apartament în apropierea noastră, dar nu știe exact cum arată. Noi deja am pregătit apartamentul în care vor sta ei, urmează să punem la punct ultimele detalii, așa că se bucură Petra, probabil, când va vedea locul în care vor sta bunicii ei”, spunea Cristina Șișcanu la Antena Stars, în trecut. 

Cristina Șișcanu și-a pierdut tatăl 

Din păcate, Cristina Șișcanu și-a pierdut tatăl astăzi, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, și nimic nu poate stopa durerea prin care trece atât ea, cât și restul familiei. 

Fanii au rămas de-a dreptul șocați, după ce în urmă cu doar câteva clipe au aflat de la vedeta o veste tragică: tatăl ei s-a stins din viață. Cristina Șișcanu a postat o fotografie de când era copil, în brațele părintelui ei, transmițând un mesaj dureros: 

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace...”

Fotografia postată de Cristina Șișcanu / foto: Facebook
Fotografia postată de Cristina Șișcanu / foto: Facebook

„Într-o zi vă veți revedea”

Fanii își arată susținerea în aceste momente grele și i-au transmis Cristinei condoleanțe pentru pierderea suferită:

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Multă putere familiei!”,

„Dumnezeu să îi lumineze calea spre odihna cea veșnică!”,

„Condoleanțe! Acolo, sus, e nevoie de dumnealui!”,

„Dumnezeu să-l ierte! Nu cred. Putere să treceți peste acest necaz!”,

„Trist... prin asta am trecut și eu acum 3 ani. Mi s-a rupt sufletul, mai ales că nu ne-am luat rămas bun. Sincere condoleanțe! Cred că atât cât a trăit a fost mândru, tare mândru de tine. Într-o zi vă veți revedea”,

„Sincere condoleanțe! A avut parte de multă dragoste din partea familiei! Multă empatie și afecțiune! Odihnă veșnică!”,

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu să vă dea puterea necesară de care aveți nevoie”.

„Odihnă veșnică tatălui dumneavoastră, azi în această zi de 8 martie”, au fost doar o parte din mesajele de susținere scrise de fani în secțiunea de comentarii a postării de pe Facebook. 

Tatăl Cristinei Șișcanu s-a confruntat recent cu probleme de sănătate

În luna februarie, Cristina Șișcanu și soțul ei se aflau în vacanță în România, când au primit un telefon care i-a anunțat că starea de sănătate a tatălui său nu este una prea bună, motiv pentru care s-au întors de urgență acasă. Nu a oferit, însă, prea multe detalii. 

„Plecăm! Deși trebuia să ne mai prelungim traseul, voiam să ajungem și pe la Cluj, nu mai ajungem. Tata nu se simte prea bine și... bine, nu e ceva foarte grav, așa... dar vrem să fim acolo, acasă, în cazul în care are nevoie de ajutor. Și vrem să-l ducem din nou la niște investigații. Acum fac bagajul. Îl făcusem de aseară, însă dimineața ne-am dat seama că Petra are nevoie de șosete, și șosetele le pusesem dedesubt și a trebuit să scot tot. Of! Dar ne descurcăm”, a explicat Cristina Șișcanu într-un videoclip postat pe pagina personală de Facebook, în dreptul căruia anunța: „Deși mai aveam de bifat o destinație... ne întrerupem vacanța și ne întoarcem urgent acasă. Facem bagajele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net