Cristina Șișcanu, pe mâna medicilor: „Am niște stări de...”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu (39 de ani), soția lui Mădălin Ionescu (53 de ani), s-a confesat recent prietenilor virtuali, într-o postare pe contul său de Facebook, în care mărturisea faptul că în ultima perioadă starea sa de sănătate îi cam joacă feste, ceea ce o pune pe gânduri.

„Starea de spirit a mea este ok dar de câteva zile nu mă simt prea bine fizic. Am așa niște amețeli, niște stări așa ciudate, și lucrul acesta mă îngrijorează, m-am gândit că așa se întâmplă primăvara, oricum o să merg să îmi fac un set de analize săptămâna aceasta”, spune Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, atentă la orice

Șatena le-a mai mărturisit prietenilor virtuali că nu a lăsat ca această problemă medicală să se agraveze și mai tare...pentru că a început să ia măsuri pentru ameliorarea problemelor medicale din ultima perioadă.

„Mi-am mai luat niște magneziu, fiole, și o să iau acum. Și acum...mi se pare că amețesc. Nu foarte tare dar parcă mi se plimbă obiectele în jurul meu. Am o stare din asta ciudată. Nu știu...poate am lipsă ori de magneziu, ori fier. Repet, primăvara se mai întâmplă, dar eu un pic sunt îngrijorată pentru că în general mă simt bine fizic. Adică nu am nicio treabă. Mai sunt epuizată așa mental, dar îmi revin și merg mai departe.

Trebuie să mă apuc și de sport, de mișcare, neapărat. Cred că este o consecință a modului meu de viață care este pe ceas și care e plin de stres. Trebuie neapărat să iau un pic piciorul de pe accelerație și să fiu puțin mai liniștită”.

Click! spune

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online! Aceasta le arată prietenilor virtuali, prin diferite postările ale sale de pe Facebook, cum arată o zi din viața sa. De asemenea, soția lui Mădălin Ionescu nu se ferește să vorbească nici de problemele de zi cu zi ce apar în viața fiecărei persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net