Mădălin Ionescu, vacanță de vis cu soția sa! Ce i-a spus fostul prezentator TV fiului său înainte de plecare

Mădălin Ionescu (53 de ani) și Cristina Șișcanu (39 de ani) sunt căsătoriți de doisprezece ani și au un mariaj trainic și fericit. Cei doi au împreună o fetiță, pe micuța Petra, iar fostul prezentator de televiziune mai are încă doi copii: pe Ștefania și Filip din mariajul eșuat cu Mihaela Coşerariu.

Pentru că sunt mereu într-o agitație continuă, cei doi, atunci când au timp, își fac rapid bagajele și pleacă în vacanță. De această dată Cristina și Mădălin au plecat singuri, fără copii, pentru câteva zile să se relaxeze, în Italia. Astfel, că în una dintre cele mai recente postări făcute de Mădălin Ionescu pe contul său de Facebook putem vedea și asculta o discuție între el și fiul său, Filip, unde îi spunea despre această plecare:

„Ultima discuție mai serioasă înainte de vacanță unde o să mai stăm câteva ore împreună după care o să stai cu bunica Irina pentru că de data asta, eu cu Cristina plecăm doar noi doi și atât...iar Filip este fericit! Ai fost (îi zice lui Filip – n.r) acolo în Italia unde mă duc eu cu Cristina dar la vară nu mai scapi...la vară vii și tu”.

Vremea nu îi sperie

De asemenea Mădălin Ionescu a dorit să le mai spună internauților că înainte de a pleca cu soția sa în vacanță, în Italia, s-au informat cu privire la starea vremii de acolo:

„Înțeleg că în România o să fie 28 de grade, săptămâna viitoare, în schimb în Italia ce am văzut pe prognoză...e jale. Nu știu ce o să facem, dar ne descurcăm, este vacanță de iubiți, ce să facem? Stăm în camera de hotel sau ne plimbăm. Unde vedem un pic de soare”.

Click! spune

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au o relație foarte apropiată cu prietenii lor virtuali, asta deoarece cei doi postează și le arată tuturor majoritatea activităților de zi cu zi pe care le au...atât fericite cât și mai puțin fericite având în vedere că în urmă cu aproape două săptămâni a murit tatăl vedetei iar aceasta a vorbit public despre perioada dificilă prin care trece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net