Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit pentru un gunoi: „Îi dau în judecată pe ăștia”

Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit bani buni pentru un gunoi! Soția lui Mădălin Ionescu a apelat la autorități pentru a-și face dreptate după ce a făcut o comandă online. La sosirea pachetului vedeta s-a ales cu niște obiecte de slabă calitatea care nu aveau nicio legătură cu lucrurile pentru care credea că merită să dea bani.

Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit pentru un gunoi
Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit pentru un gunoi

Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit pentru un gunoi

Cristina Șișcanu a căzut pradă unei înșelătorii online după ce s-a atras de niște produse interesante pe care le-a achiziționat rapid. Cu toate acestea, bucuria ei s-a transformat într-o mare dezamăgire atunci când a primit pachetul acasă.

În locul articolelor pe care le-a comandat, vedeta a găsit doar obiecte ieftine, care nu se potriveau deloc cu descrierea și prețul inițial plătit, fiind obligată să achite peste 400 de lei pentru ceea ce credea că a comandat. În loc să primească gadgeturile pe care le-a cumpărat, vedeta a fost înșelată să primească un simplu cablu USB în valoare de doi lei.

Dacă e ceva nasol în el? Deci nu pot să cred așa ceva. Voi vă dați seama ce minciună? Ia uite, un cablu USB care costă 2 lei. Îi dau în judecată pe ăștia. Ce țeapă mi-am luat. Astea sunt niște chinezării, au făcut o reclamă mincinoasă. În reclama respectivă garantau că valoarea obiectelor din colet este peste ceea ce plătești. Ce mizerii, nici nu vreau să le deschid. Când o să le vadă Petra o să se amuze.”, a spus Cristina Șișcanu într-o postare făcută pe contul său personal de Facebook, în momentul în care a deschis coletul.

Cristina Șișcanu a hotărât să găsească modalitățile de a-și recupera banii. Aceasta a dezvăluit că dispune de doar 48 de ore pentru a opri procesarea plății, dar pentru a realiza acest lucru, Cristina trebuie să se adreseze autorităților.

În plus, vedeta a afirmat că deține mai multe e-mailuri care servesc drept dovadă, iar un alt aspect care a atras atenția ei este absența facturii pentru comanda făcută. Cristina a fost surprinsă să afle că mulți oameni au trecut prin aceeași situație ca și ea și este hotărâtă să continue lupta pentru a obține dreptatea și a-și recupera banii.

Trebuie să merg la poliție să expun cazul și să obțin o ordonanță cu care să merg la firma de curierat și să o depun acolo și în felul acesta să stopez procesare plății către firma care a efectuat această escrocherie. Nu trebuie să depășească 48 de ore”, a spus Cristina Șișcanu, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net