Ce a ajuns să facă Oana Lis pentru bani. Propunere inedită pentru admiratorii de pe Instagram: „Cât oferi?”

Oana Lis (45 de ani) a anunțat că ea și partenerul ei se confruntă cu probleme financiare serioase, mai ales după ce fostul edil al Capitalei a început să se simtă din ce în ce mai rău, din cauza stării sale de sănătate. Pentru a face rost de bani, vedeta a apelat la mai multe variante, în ultima vreme.

Oana Lis, disperată să facă rost de bani
Oana Lis, disperată să facă rost de bani

Oana Lis scoate la licitație o convorbire telefonică pe apel video

Costurile tratamentelor și investigațiilor pe care trebuie să le urmeze Viorel Lis sunt destul de mari, astfel că Oana a apelat la ajutorul internauților. La început și-a pus la vânzare mai multe lucruri personale, iar recent a pus în aplicare o altă strategie pentru a câștiga o sumă de bani în plus. 

Pe rețelele de socializare, blondina a precizat că scoate la licitație o oră de vorbit la telefon prin apel video și i-a întrebat pe internauți ce sumă sunt dispuși să ofere.

„Scot la licitație o oră telefonică cu mine, pe Facetime, să ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”, a scris Oana Lis pe Instagram.

Mesajul pe care l-a transmis Oana Lis în mediul online / Foto: Instagram
Mesajul pe care l-a transmis Oana Lis în mediul online / Foto: Instagram

„Tot omul sărac te înțelege”

Oana Lis a ajuns la disperare din cauza lipsurilor financiare, acesta fiind și motivul pentru care și-a scos la vânzare mai multe lucruri personale și a abordat o serie de strategii prin care să facă bani. 

„Am vândut, le mulțumesc doamnelor care m-au căutat, care m-au ajutat foarte mult. Sunt veșnic recunoscătoare pentru că fiind un moment mai greu al vieții mele, am avut nevoie de spijin și nu este așa o rușine, o vâlvă.

Este ceva normal să îți vinzi. Este o modă acum de sustenabilitatea, și marile magazine, și pe grupuri sunt o grămadă de grupuri. Că unii o fac mai pe privat… Eu nu am rușine și din astea, bine că nici nu am cum, fiind cu publicul și așa, nu am de ce să mă ascund.

Românii știu ce înseamnă greul și tot nu te înțelegi cu omul bogat. Tot omul sărac te înțelege, ăsta este adevărul, fiecare face ce vrea. Eu fac tot ce fac din suflet, mai ales că sunt lucrurile mele. Fiecare face ce vrea cu lucrurile lui”, spunea Oana Lis la Antena Stars, cu doar câteva luni în urmă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net