Oana Lis are clienți la hainele pe care le-a scos la vânzare! Soția lui Viorel Lis își vinde articolele vestimentare la un super preț

#Exclusiv Click!

Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar. Problemele de sănătate pe care le are fostul primar al Capitalei, în ultimii ani, se pare că au reușit să le pună capac. Însă, chiar și așa, cei doi nu se lasă doborâți de probleme, cu una cu două, și luptă din toate puterile să se mențină pe o linie de plutire, având în vedere că Oana a scos la vânzare deja o parte din hainele sale de suflet, pe contul său de Facebook, la prețuri foarte bune.

„De vânzare! O piesă super de efect. Mie îmi vine bluza, dar dacă ești slabă, merge și rochița. Vine la un M și L. Preț 130 lei + transport. Mesaj aici sau în privat, te rog”, De vânzare, fustă paiete roz, lungă 3 sferturi, este elastic materialul, merge de la M la XL. Preț 70 lei + transport”, “De vânzare, body paiete – nou (nu mi-a venit niciodată) mărimea M, este de firmă, 70 lei + transport”, sunt doar câteva mesaje postate în dreptul hăinuțelor ce le-a scos vedeta la vânzare.

Articolele vestimentare puse la vânzare se pare că sunt pe gustul multor doamne și domnișoare, având în vedere comentariile publice pe care le primește Oana Lis în dreptul postărilor sale.

„Îl vreau eu!”, “Dacă renunță îl vreau eu”, “Rochie nu ai?”, “Atașează si rochii sau salopete”, “Îl vreau și eu”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de Oana Lis din partea internauților.

Click! spune

În anul 2018, fostul primar a suferit un accident vascular cerebral, iar încă din 2022, el a fost nevoit să se confrunte atât cu un preinfarct, cât și cu o semipareză la membrele inferioare, fiind imobilizat la pat. Fostul edil-șef al Capitalei nici nu mai iese de casă, fiind imobilizat la pat. Acesta suferă de mai multe afecțiuni cronice. În ultimii patru ani, Viorel Lis, a stat mai mult prin spitale. Acum, nu mai vrea, însă să audă de unitățile spitalicești din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net