Oana Lis, soluție disperată, pentru a-i face rost de cărucior cu rotile lui Viorel Lis! Ce a început să facă soția fostului edil și cum se simte acum acesta

De două seri Oana Lis (45 de ani) este invitata lui Dan Capatos la Xtra Night Show, de la Antena Stars. Ea a vorbit despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis (80 de ani), cum se descurcă cu un soț mai în vârstă și de ce a început să vândă obiecte din casă.

Soția lui Lis se zbate acum să îi facă rost fostului edil al Capitalei de un nou scaun cu rotile, mai performant, dar pe care nu și-l poate permite, pentru că nu are cu ce să îl cumpere. O mare parte din banii familiei se duc pe tratamentele lui Viorel Lis, așa că a făcut apel la prieteni și telespectatori, cu ajutorul lui Dan Capatos.

Viorel înnebunește când vede că vând din lucruri. Site-urile sunt pline de oameni care își vând lucrurile. Când am fost în spital, am văzut că nu ai nevoie de multe lucruri, noi avem multe cărți, icoane. Am zis să mai dau din ele. Acum sunt de sezon, o icoană, un cocoș, e așa suflat (nr.: cu aur). Am acasă multe lucruri pentru că și din hainele mele... eu nu sunt atașată de lucruri, doar de persoane, Viorel este”, a povestit Oana Lis, la Xtra Night Show.

Am o grămadă de cărți pe care le-am citit și vreau altele noi. Nu este nicio rușine să vinzi”, a mai spus soția lui Viorel Lis la Xtra Night Show.

Care este starea actuală de sănătate a lui Viorel Lis

De când Viorel Lis se simte mai rău și nu mai poate să iasă din casă, Oana Lis este mai mereu întrebată dacă soțul ei mai este sau nu în viață. Chiar Viorel Lis  a povestit într-un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos cât de repede se duc banii pe pastile și pe fizioterapia de care are nevoie.

Mă întreabă lumea dacă nu am murit! Iau 30 de pastile pe zi. De două ori pe săptămână fac masaj, fizioterapie. Banii se duc pe medicamente, întreținere și de mâncat. Ultima dată, de ziua mea, am fost la Casino.  Vine unu’ la mine  și  mă întreabă: „Nu ați murit, că așa am citit ultima dată!?”, spune Lis, care a mai completat că a depășit o perioadă foarte grea în care avea dureri mari. Acum, din păcate, nu îl mai țin picioarele și nu se mai poate ridica să meargă singur.

„Am probleme de sănătate. Am avut unele foarte grele, dar acum mă simt puțin mai bine, dar nu pot să merg. Nu am mai ieșit din casă, numai dacă găsesc doi inși să mă susțină puternic, să mă ajute să urc în mașină, să cobor, am un scaun, că dacă merg 2 metri mi se înmoaie picioarele, trebuie să stau jos, foarte greu. Nu am mai ieșit de vreo două luni. E bine că nu mă mai doare nimic. A fost o perioadă grea în care aveam niște dureri de credeam că mor. Acum mă simt bine, sunt casnic", a mai spus Viorel Lis.

Oana Lis se mulțumește cu puțin

Oana Lis se resimte și ea, pentru că nu prea mai poate face singură cu problemele pe care le are soțul ei.  Îi este greu să îl ridice pentru că este masiv, dar încearcă să se descurce cum poate. În plus, după ce a trecut prin atâtea încercări, a învățat să se mulțumească cu puțin și să nu aibă pretenții mari de la viață.

Nu a mai ieșit așa, decât dacă mă ajută cineva, că nu pot singură. E și mare. Un prieten a și glumit! De ce nu ți-ai luat și tu un soț mai micuț așa, că era mai ușor de manevrat acuma! (...) Cum să zic, și-a creat acolo universul lui, în camera lui. După ce ai trecut prin multe momente între viață și moarte, foarte multe crize, infarct și după multe operații pe care le-a avut, atunci ajungi să te bucuri de lucrurile simple. Nu mai ai nevoie așa din exterior, ai nevoie de o singură persoană, de o cămăruță acolo, să ai strictul necesar", a mai adăugat Oana Lis, căreia îi este frică de singurătate.

Face față tuturor provocărilor zilnice cu zâmbetul pe buze!

Atât i-a mai rămas! Umor zilnic și bună dispoziție, ca să poată trece mai ușor peste greutățile vieții. Dan Capatos a remarcat și i-a spus Oanei Lis faptul că o laudă tuturor că este veselă, are  un simț al umorului puternic dezvoltat și autoironie.

„Și acum cu Viorel noi facem mișto unul de altul, glumim! Simțul umorului pe mine mă salvează, îmi dă putere în fiecare zi, să fac mișto de mine, de viață, pentru că altfel aș fi rămas căzută jos. Eu fac un efort, eu râd în fiecare zi. Știi ce mă enervează, Dane? Că lumea nu mai înțelege glumele. De când cu TikTok-ul, trebuie doar să te scălâmbăi, ca să te înțeleagă!”, a povestit Oana Lis despre starea ei de bine pe care o dobândește prin râs și o mai face să uite de problemele zilnice.

Nu îi este deloc ușor, nu are ajutoare și se ocupă singură de Viorel Lis. Soția acestuia a recunoscut și faptul că a trecut prin depresie și multe atacuri de panică.

„Eu am avut într-o zi 30 de atacuri de panică. Am trecut prin atacuri de panică, anxietate, am avut depresie în 2014 un an, am trecut prin multe stări”, a mai spus Oana Lis la emisiunea de la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net