Cum arată farfuria de mâncare a Oanei Lis de când a anunțat ca este vegană. Vedeta le-a arătat tuturor

Oana Lis (44 de ani) nu se lasă doborâtă de problemele de zi cu zi! Așa că, de fiecare dată când are ocazia, soția lui Viorel Lis (79 de ani), fostul primar al Capitalei, face haz de necaz din orice se poate.

Oana Lis, alături de soț, necondiționat. Sursă: Facebook
Oana Lis, alături de soț, necondiționat. Sursă: Facebook

Se spune că dacă ai simțul umorului reușești să trăiești și să treci mult mai frumos prin viață! Oana Lis asta face de fiecare dată când are ocazia. Într-una dintre cele mai recente postări de pe contul său de Instagram și Facebook, blondina le-a arătat tuturor cum arată meniul său dietetic.

„Bună, tot pe vegan și astăzi”, le-a zis Oana Lis internauților.

În farfuria Oanei din filmare putem vedea că aceasta a ales să se înfrupte din câteva sarmale care arătau delicios, iar lângă sarmale erau câteva bucățele de slăninuță care, cel mai probabil, au fiert odată cu sarmalele plus câteva felii de pâine.

Oana Lis, trup și suflet lângă soț

De mai bine de un an, Oana Lis a ajuns să fie stâlpul familiei și asta din cauză că Viorel Lis este încercat greu de soartă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în ultimul timp, fiind nevoit să depindă în totalitate de soție.

„La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. Am ajuns la o vârstă când nu mai pot să merg, am niște capace pe inima, cad mereu prin casă, merg în patru labe.  E greu, n-am ieșit un an de zile din casă decât până la spital. Când am făcut infarct, am crezut că mă duc, gata! Când am ieșit pe targă din casă, eram sigur că e gata, nu o s-o mai văd pe Oana. Atunci mi-au dat lacrimile. Nu știu dacă mai apuc 90 de ani! E mult… Dacă îi apuc, dau petrecere de aia mare, cum făceam eu pe vremuri”, declara public, Viorel Lis, în urmă cu câteva luni.

Click! spune

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998. În 2011, cei doi au devenit soț și soție. S-au cunoscut pe vremea când Oana lucra la Primărie, ca secretară. Între cei doi soți există o diferență de vârstă de nu mai puțin de 35 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net