Uite care este dependența Oanei Lis. Vedeta nu s-a ferit să recunoască

Oana Lis (44 de ani) a fost mereu o femeie asumată și a spus de fiecare dată public când i-a plăcut sau i-a displăcut un lucru anume. Cu simțul umorul dus la cote mari chiar dacă în ultima perioadă este năvălită de probleme, soția fostului primar al Capitalei, nu ezită să facă glume și să găsească frumosul în orice îi apare în cale.

Oana Lis, adoră dulciurile. Sursă: Instagram
Oana Lis

Așa că recent, Oana Lis a fost la o cofetărie unde le-a spus tuturor cât de mult adoră ea dulciurile.

„Dependența mea.... A ta care e!?”, a fost mesajul postat de Oana în dreptul fotografiei publicate pe conturile sale de socializare.

În imagine putem vedea că Oana pare indecisă atunci când vine vorba de prăjiturile pe care trebuie să le cumpere, de la cofetărie, și să le savureze în tihnă. Astfel că în urma imaginii publicate, pe Internet, prietenii săi virtuali s-au amuzat copios pe ce au văzut pe contul său de Instagram:

„Ador prăjiturile”, „Prăjiturele cu frișcă și fructe”, „Arată minunat. Ești sexy”.

Sexy și la cofetărie

Din fotografie putem observa că nici atunci când merge să cumpere prăjituri, Oana Lis nu renunță să poarte ținute provocatoare. De această dată, soția lui Viorel Lis (79 de ani) a ales să îmbrace o salopetă de culoare vișinie cu spatele gol care era legată la spate, dintr-un umăr în altul, de un șiret fin ce oferea o eleganță aparte. De asemenea, în cap, blondina avea o căciulă de blană ce îi completa ținuta aparte aleasă pentru o zi friguroasă de iarnă.

Viorel Lis, dependent de soție

Oana Lis, iubire necondiționată pentru Viorel Lis. Sursă: Facebook

În ultimii ani, fostul primar al Capitalei a fost năpădit de problemele de sănătate, așa că este dependent de partenera sa de viață care îl iubește necondiționat. Viorel Lis a ajuns să se deplase doar cu ajutorul soției, pentru că stă doar la pat, astfel că Oana îl ajută să meargă la baie, să mănânce, să se bărbiereacă și să facă exerciții fizice pentru a nu se atrofia mușchii.

„Nu a mai luat contact cu lumea el, el a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă. (...) Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil”, a adăugat Oana Lis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net