Care este, de fapt, diferența de vârstă dintre Oana și Viorel Lis. Fostul primar a cunoscut-o când avea doar 18 ani

Ultima actualizare:

Oana și Viorel Lis sunt împreună de 25 de ani, iar între ei este o diferență de vârstă uriașă. Mulți au spus că relația lor nu va rezista în timp și că este o căsnicie din interes. 

Viorel Lis și Oana, la o petrecere, în urmă cu un an Foto: Facebook
Viorel Lis și Oana, la o petrecere, în urmă cu un an Foto: Facebook

Oana și Viorel Lis sunt exemplul clar că dragostea nu ține cont de vârstă. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii, timp în care au trecut atât prin momente bune, cât și mai puțin bune. Deși de-a lungul anilor, s-a discutat intens pe marginea diferenței de vârstă dintre ei, dar cuplul a demonstrat că iubirea adevărată nu poate fi destrămată nici chiar de gura rea a lumii.

Care este diferența de vârstă dintre Oana și Viorel Lis

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Viorel Lis era edil al Bucureștiului. Oana avea pe atunci 18 ani, iar Viorel 53. Ulterior, între cei doi a început o frumoasă poveste de dragoste. 

Sunt împreună de două decenii și jumătate și s-au căsătorit abia în 2009, edilul fiind la cel de-al treilea mariaj. Oana l-a cerut pe Viorel în căsătorie, iar după doi ani a venit și inelul, apoi verigheta și rochia de mireasă. Așadar, diferența de vârstă dintre Oana și Viorel Lis este de 35 de ani. Însă pentru ei, acest lucru nu a contat niciodată.

Cum a fost cucerită Oana Lis 

Oana Lis, în vârstă de 44 de ani, a povestit despre începuturile relației cu Viorel. Ea a mărturusit că fostul edil o impresiona mereu cu flori, gesturi tandre și vacanțe. Deși la început, vedeta era sceptică cu privire la posibilitatea ca relația lor să treacă testul timpului, Virorel a reușit în cele din urmă să o cucerească pentru totdeauna pe cea care astăzi îi este soție.

„Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (…) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă.

Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a spus Oana Lis la Antena Stars, care a mai dezvăluit și că Viorel Lis a fost primul bărbat din viața ei fără de care nu ar putea să trăiască. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net