Oana Lis, lecție de psihologie! Ce spune vedeta despre echilibrul din viața unei persoane: „Toți tragem să fim...”

#Exclusiv Click!

Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, așa că majoritatea persoanelor aleg să petreacă aceste zile de basm în sânul familiei pentru a se bucura de momente frumoase și liniștite alături de cei dragi. Prin urmare, Oana Lis (44 de ani) a postat recent un mesaj înregistrat pe contul său de Facebook în care le vorbea tuturor că ar trebui să facă în viață doar ce le dictează inima pentru a avea un echilibru mental de invidiat.

„Mă gândeam zilele astea că cea mai mare luptă interioară ca și om adult, după 40 de ani, este că începi să te cunoști mai bine pe tine, să vezi ce poți tolera, ce nu. Cred că cea mai mare luptă interioară este să îți găsești echilibrul, să vezi ce îți place ție să faci, cine ești tu cu adevărat și să îi împaci pe cei dragi: partenera, partenerul, copilul sau părinții.

Acum, toți tragem să fim împreună de Sărbători, dar cred că este foarte important să nu ne pierdem pe noi înșine făcând doar ce le place celorlalți și ceea ce nu ne place nouă”, le-a spus Oana Lis fanilor.

Explicații concrete

Blondina nu doar că a vorbit pe baza teoriei științifice, ci a și explicat de unde vin aceste vorbe de duh din partea ei:

„Chiar am observat că în anumite familii sunt bârfiți cei (cuplurile – n.r) care aleg să plece în vacanță de Sărbători sau preferă să facă doar ei doi Sărbătorile. Chiar și în grupurile de prieteni se discută, se bârfește, pentru că știm că ăsta este sport național. Noi suntem datori nouă să fim fericiți, să fim bine la limita de a nu-i răni pe ceilalți cu bună știință, pentru că uneori putem răni o persoană fără să vrem, deoarece alții au alte așteptări de la noi”.

Click! spune

Oana și Viorel Lis (79 de ani) sunt căsătoriți de 25 de ani și sunt mai uniți ca niciodată. Fostul primar al Capitalei acum est încercat greu de soartă din cauza problemelor medicale pe care le are: stă la pat și este dependent de partenera sa de viață. Însă, chiar și așa, blondina nu se dă în lături și are grijă de bărbatul cu care a trăit atâția ani împreună: îl ajută să se ridice din pat și să se deplaseze și merge mereu la spital cu el atunci când se simte rău sau are nevoie de îngrijiri medicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net