Ce băiat mare are Corina Bud și cât de mândră este de Robin!

La 42 de ani, Corina Bud este cea mai mândră mămică, pe lângă faptul că este o artista excentrică! Fiul ei, Robin, tocmai ce a împlinit 14 ani iar artista a postat cea mai tare fotografie cu ei doi de până acum.

Robin, fiul Corinei Bud, a împlinit 14 ani

Robin își ține mama în brațe, iar artista nu mai poate de fericire și se vede cu ochiul liber cât este de încântată că are un așa băiat! Robin Bud este înalt, blond și foarte chipeș și a primit chiar mesaje și urări de “La mulți ani” și de la INNA, colegă de breaslă a mămicii lui.

14 ani în care ai fost minunat! La mulți ani celui mai cool, super, unic, distractiv și simpatic Robin Bud! Bucură te de joc! Joacă-l și câștigă-l mereu! Sunt foarte mândră de ține, curajosule!”, a fost mesajul pe care Corina Bud i l-a transmis fiului ei, cu maxim entuziasm, de ziua lui, mai ales că vedetă are acasă un adolescent pe cinste. La ce mama cool  are Robin la rândul său, probabil că sentimentele dintre ei sunt la fel de puternice, relația dintre mama-fiu, fiind una de super prietenie!

Tatăl copilului Corinei este omul de afaceri Nelu Bud, cu care artista a fost împreună aproape 20 de ani. Cei doi au decis să meargă la un moment dat pe drumuri separate, iar artista a fost cea care a confirmat ruptura de acesta. Fiul lor îi seamănă leit mamei sale.

Am hotărât de comun acord să terminăm relația. Probabil că în următoarea perioada urmasă anunț. Eu sunt o femeie cu principii și mi-aș fi dorit o familie pentru Robin. Dar nu mai vreau să fiu atât de conservatoare. Vreau că Robin să aibă o mamă care zâmbește mult. Vreau să mă concentreze pe mine, pe cariera mea. Pur și simplu nu a mai funcționat. A fost o relație frumoasă. Pur și simplu nu a mai mers. Se mai întâmplă. Cred că e important e să avem curajul să o spunem. Eu nu am avut”, a declarat Corina, la momentul despărțirii de Nelu Bud.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net