Ce cadou şi-a făcut Marina Dina la 30 de ani. Strânge bani de un an!


    Marina Dina, fericită că s-a trezit aşa foto: arhiva personală
Marina Dina, fericită că s-a trezit aşa foto: arhiva personală

Fosta asistentă a lui Mihai Morar s-a retras din lumina refelctoarelor şi aşteaptă să devină mămică. Marina Dina este însărcinată în cinci luni cu gemeni, iar duminică (18 seprembrie) a fost o zi specială pentru ea. A aniversat 30 de ani, eveniment care are altă însemnătate acum pentru ea, mai ales că a schimbat prefixul şi urmează să pună scutece şi să pregătească biberoane.

Fosta asistentă tv a lui Mihai Morar şi-a văzut visul cu ochii şi şi-a anunţat apropiaţii că traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Este însărcinată şi va deveni mămică, nu de unul, ci de doi copii. Fericită a fost şi în acest weekend căci se pare că a avut motive destule.

Marina Dina a împlinit 30 de ani şi şi-a făcut cadou o geantă scumpă
Marina Dina a împlinit 30 de ani şi şi-a făcut cadou o geantă scumpă

A fost ziua ei de naştere şi a primit multe cadouri şi flori. Unul special a ţinut să-şi facă chiar ea. Blonda a mărturisit că a strâns bani încă de anul trecut pentru a-şi achiziţiona o poşetă de firmă. Vedeta a publicat imaginea pe contul ei de Instagram şi a povestit că şi-a dorit foarte mult acest cadou şi a economisit pentru a-şi permite darul. 

Marina Dina a făcut fertilizare in vitro

Marina Dina s-a chinuit mult până să trăiască fericirea pe care o simte acum. Blondina, care s-a retras de şase ani din televiziune, a tot încercat să rămână însărcinată. Gurile rele chiar au speculat în urmă cu doi ani, că fosta asistentă a lui Mihai Morar ar fi făcut un avort, după ce a fost văzută la o clinică de ginecologie. De fapt, Marina nu recursese la o întrerupere de sarcină, ci la tratamente prelungite pentru a concepe un bebeluş. Mai exact, din 2013, vedeta voia să devină mămică, dar abia acum a reuşit. Superstiţioasă, Marina nu a suflat o vorbă despre sarcină, ci a preferat să împărtăşească  vestea doar cu cei apropiaţi.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg