Ce cântăreață, frumoasă de pică, a vrut să se călugărească de tânără! „Am simțit o chemare!”

#Exclusiv Click!

Ornela Pasăre(39 de ani), una dintre cele mai frumoase și mai credincioase cântărețe de muzică pupulară, ține toate posturile de peste an cu sfințenie. Artista ne-a făcut o mărturisire de suflet, chiar la începutul postului Crăciunului. A vrut să-și încredințeze întreaga viață în slujba Domnului și să se călugărească, pe când era doar o copilă și avea doar 16 ani.

Ornela Pasăre a avut din fragedă pruncie o relație profundă cu Divinitatea. În cele mai grele momente ale vieții ei, artista s-a apropiat mai tare de Dumnezeu, care i-a adus alinare. 

A deprins obiceiul rugăciunii de mică, de la bunica ei. Ține și acum absolut toate posturile cu sfințenie și mărturisește că, în adolescență, a bătut-o la un moment dat gândul de se călugări. 

Ornela Pasăre: „A te călugări este o haină grea și nu o poate îmbraca oricine”

„Îmi aduc aminte că, la un moment dat,  în adolescență, pe la 16 ani, am avut niște gânduri de a mă călugări. Am simțit așa o chemare…

Însă, mi-am dat totuși seama că, totuși, nu am avut aceea <<chemare>> cu adevărat și mi-am dat seama că a te călugări este o haină grea și nu o poate îmbraca oricine.

Nu este deloc ușor acest drum, însă este un drum binecuvantat si divin. Așa că să îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru preoții, călugării și pustinicii pe care îi avem și se roagă pentru noi și pentru țara aceasta”, a dezvăluit artista, în exclusivitate pentru Click!

Ornela Pasăre: „Postul negru este foarte benefic, măcar o dată pe săptămână”

Am intrat deja în postul Crăciunului, care va ține 40 de zile, și artista nu pune gura pe carne, lapte, brânză sau ouă. S-a obișnuit, însă, cu postul și nu-i este deloc greu să-și înfrâneze poftele. 

„Încerc pe cât pot să țin post, miercurea și vinerea, obligatoriu, chiar și lunea e bine de ținut post și asta datorită bunicilor mei, pentru că ei m-au învățat să țin post de când eram copil și să merg la biserică. 

De aceea, nici nu mi se pare greu să țin post pentru că de atâția ani am exersat, la început, recunosc, mi-a fost greu, dar nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat și Dumnezeu îți dă putere. 

Și postul negru este foarte benefic, măcar o dată pe săptămână. Dacă îl putem ține este un mare dar si este foarte bine pentru noi. 

Nu am crezut că o să reușesc să țin post negru, adică să nu mânanci nimic o zi întreagă, însă cu ajutorul Domnului am reușim, deci nu există nu pot, există nu vreau”, a mai spus artista, pentru Click!

Ce mănâncă artista în post?

Artista își gătește singură mâncărurile preferate în post. Vinerea încearcă să țină post negru și nu bea decât apă. 

„Postirea ne ajută, într-adevăr, să apreciem mâncarea ca pe o binecuvântare. În post mănânc multe fructe, legume, salate. Dacă este dezlegare la pește, mănânc pește , creveți, scoici, fructe de mare. 

De multe ori încerc pe cât pot să nu mănânc nimic până la anumite ore, nici măcar apă să beau și îmi iese. 

Îmi prepar singură acasă fel și fel de preparate de post, plăcintă cu mere și dovleac, cozonac de post, iar mâncarea mea preferată în post este hummus cu muguri de pin, salată tabbouleh și, bineînțeles, sărmăluțe de post cu orez și nucă in foi de viță. 

Postul nu este doar despre mâncare,  este despre bunătate, iubire, iertare și curățare. Să nu ținem doar post alimentar, să ținem și post sufletesc și să mergem la biserică cu sufletul curat si plin de iubire. 

De asemenea, mersul la biserică este foarte important, nici nu ne dăm noi seama, cât de mult ne ajută acest lucru pentru că mergem în casa Tatălui Ceresc, nu ar trebui să lipsim de la nicio sfântă liturghie, duminică și sfântul maslu este foarte important, mai ales pentru oamenii bolnavi”, ne-a mai spus solista. 

Și-a cunoscut actualul soț la biserică 

Ornela Pasăre (39 ani) s-a căsătorit, în urmă cu doi ani cu un bărbat care și-a dorit, însă, să rămână în anonimat. După ce a trecut printr-un divorț dureros, în anul 2016, artista și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat cu care s-a căsătorit în secret, în Grecia. 

După divorț, artista s-a refugiat în rugăciune și, ca un făcut, și-a cunoscut actualul soț, chiar la biserică. 

„Eu cântam o priceasnă și el era acolo, la biserică. Mi-a spus că așa s-a îndrăgostit de mine”, a mai dezvăluit solista, pentru Click!

A fost dorința expresă a bărbatului ca solista să nu-i divulge integral numele în presă, acesta nedorindu-și deloc publicitate. Soțul cântăreței lucrează în domeniul IT și se numește Marius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net