Vacanță transformată în coșmar. Ornela Pasăre, prinsă în iadul de foc din Tenerife! „Apocaliptic!” Ce se întâmplă cu solista și cu soțul ei?

#Exclusiv Click!

În Tenerife s-a dezlănțuit, în aceste zile, iadul pe Pământ! Plecată în vacanță, împreună cu soțul ei, solista Ornela Pasăre a dat de un coșmar. Cântăreața este, efectiv, îngrozită de incendiile pe care le-a prins la fața locului.

Ornela Pasăre (38 de ani) și soțul ei au plecat în vacanță în Tenerife, însă au avut ghinionul ca, miercurea trecută, să izbucnească un incendiu uriaș, cel mai mare din ultimii 40 de ani din Insulele Canare. Aflată încă în Tenerife, cântăreața ne-a oferit informații, la cald, despre starea actuală a incendiilor.

Solista de muzică populară ne-a dezvăluit că a văzut Apocalipsa cu ochii!

Cu toate că sunt o fire destul de curajoasă, m-am speriat foarte tare la început, pentru că am trecut exact pe lângă acel incendiu devastator. Erau niște flăcări uriașe, nu mai vedeai nici cer, nici soare, efectiv apocaliptic, mult fum în jur, oameni panicați, purtau măști pentru că se simțea mirosul de fum".

Ornela Pasăre: „Am simțit de câteva ori că mă înec de la fum”

„Am simțit de câteva ori că mă înec de la fum și puțină amețeală, cenușă adusă de vânt pe trotuare, mașini, mai bine zis. peste tot în jur. A fost cel mai grav incendiu din ultimii 40 de ani și, din păcate, am înțeles ca incendiul a fost provocat intenționat de o persoană”, a povestit, îngrozită, Ornela Pasăre, în exclusivitate pentru Click!

Ornela spune că incendiile s-au mai domolit în zonă. Cântăreața, împreună cu soțul ei, au decis să-și continue vacanța și să se bucure de zilele care au mai rămas din ea.

„Din fericire, incendiul din Tenerife înregistrează o evoluție pozitivă, întruna treceau avioane, elicoptere în acea zonă, pompierii au făcut eforturi uriașe pentru a opri incendiile.

Mulțumim Bunului Dumnezeu că totul e bine acum și putem să ne bucurăm liniștiți de acest paradis, pentru că, Tenerife, este o insulă superbă ce merită văzută.

Însă, chiar dacă s-au liniștit lucrurile aici, accesul la drumurile ce duc spre vestitul Vulcan Teide încă sunt închise, deci nu se poate vizita perioada aceasta”, a povestit, îngrozită, Ornela Pasăre, pentru Click!

Incendiile din Tenerife au început miercurea trecută Foto: EPA EFE
Incendiile din Tenerife au început miercurea trecută Foto: EPA EFE

Tenerife, afectată de cele mai grave incendii din ultimii 40 de ani

Tenerife, una dintre cele mai iubite destinaţii de vacanţă de către români, se confruntă în această perioadă cu cele mai grave incendii de vegetaţie din ultimii 40 de ani.

Flăcările au izbucnit, miercurea trecută, într-un parc naţional muntos din jurul vulcanului Teide - cel mai înalt vârf din Spania - în condiţii de vreme caldă şi uscată. Peste 26.000 de persoane au fost evacuate din zonă, până sâmbătă după-amiază, după cum au informat serviciile de urgenţă din Insulele Canare.

Din fericire, zonele turistice au fost cruţate de până acum de flăcările amenințătoare, relatează Reuters.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net