Diferența neașteptată de vârstă dintre Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. Cine are mai mulți ani

Ultima actualizare:

Horia Brenciu are o familie extrem de frumoasă cu care se mândrește din plin! Are patru copii minunați alături de soția sa Alice Dumitrescu, cu care se iubește de aproape 20 de ani! Nu mulți știu însă ce diferență de vârstă există între cei doi. 

Ce diferență mare de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa
Ce diferență mare de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa

Diferența de vârstă dintre Horia Brenciu și soția sa

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu se cunosc de peste 20 de ani, întâlnindu-se pentru prima dată în 1995, pe vremea când era îi era producător artistului la TVR. Ulterior ei au mai lucrat împreună în 2004 la Național TV și apoi în 2006 la PRO Tv, când au început și relați. Cei doi însă s-au căsătorit abia în 2014. Un detaliu mai puțin cunoscut este diferența de vârstă dintre ei: Alice Dumitrescu are 56 de ani, iar Horia Brenciu 52 de ani. Cuplul are împreună o fiică de 12 ani și un băiat adoptat de 10 ani, iar Alice mai are două fiice dintr-o căsătorie anterioară.

Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a spus Alice Dumitrescu, pentru revista Femeia.

Cum a fost adopția lui Toma

Adopția lui Toma a fost o mare binecuvântare în viața lor. Horia se mândrește extrem de mult cu fiul său despre care are numai cuvinte de laudă. Recent, s-a lăudat cu băiatul după ce a înscris un gol câștigător în cadrul unei competiții împortante.

La aniversarea de 10 ani de la aurul cucerit de România, la baschet 3x3 s-a întâmplat la Poli Arena, un meci onorific care a ajuns în prelungiri. Andrei Pavel l-a adus pe teren pe Toma și al meu a înscris un coșul victoriei, o frumusețe de 3 puncte!”, a transmis Horia Brenciu pe rețelele de socializare, unde a postat o poză superbă cu Toma, în timp ce este ovaționat.

Cât despre momentul adopției, Horia Brenciu a povestit emoționat cum s-a întâmplat totul, în urmă cu ceva vreme.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. 

Am făcut toate hârtiile necesare. Toma a venit la noi fără să căutăm neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că, dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Toma este băiatul nostru.

Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc”, a spus Horia Brenciu, în cadrul emisiunii „Profesioniştii”.

Începe noul sezon din „Vocea României”

Astăzi, 13 septembrie, fanii îl vor putea urmări pe Horia Brenciu într-un nou sezon de la „Vocea României” (PRO TV), acolo unde face echipă cu îndrăgita Theo Rose. Emisiunea se va difuza în fiecare vineri de la 20:30, iar cei care îii iubesc pe Horia și Theo trebuie să știe că le pot urmări parcursul din competiție în calitate de jurați pe noua lor pagină de Instagram „Horia.roz”. Totodată vor posta și materiale de la repetiții alături de super concurenții pe care îi vor antrena pentru a deveni „Vocea”!

„Aceasta este pagina echipei noastre. Vom posta aici pentru cei interesați și implicați în activitatea echipei. Aici batem și dezbatem, primim sugestii, sfaturi și critici.

Am filmat și ceva materiale de pe la repetiții pe care le vom posta pe măsură ce înaintăm în competiție, ca să vă formați o părere mai clară despre concurenți. Așteptăm comentariile voastre începând din seara asta.”, se arată în postarea făcută pe noua pagină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net