Horia Brenciu, un artist cu suflet de aur! Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru o bătrânică din Cluj-Napoca

Ultima actualizare:

Horia Brenciu și-a emoționat fanii până la lacrimi, după ce a oferit ajutorul său unei bătrâne. Episodul emoționant s-a derulat în timp ce artistul se afla în Cluj-Napoca, pentru niște filmări. 

Horia Brenciu / foto: Arhiva Click!
Horia Brenciu / foto: Arhiva Click!

Horia Brenciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci a dat dovadă că nu este doar un artist talentat și dedicat meseriei sale, ci și un om cu suflet bun. Ce gest nobil a făcut Horia Brenciu, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Horia Brenciu ajută o bătrânică să treacă strada 

Cântărețul mereu își ține fanii din social media la curent cu diverse întâmplări și experiențe care apar în viața de zi cu zi. Recent, Horia Brenciu a postat o filmare care îl arată ajutând o bătrână să treacă strada. În clipul video se poate observa cum femeia, însoțită de o altă persoană, este ajutată de juratul de la „Vocea României” să traverseze în siguranță.

De asemenea, acesta a postat și un mesaj prin care a explicat cum în timpul filmărilor unui videoclip se pot întâmpla și lucruri care nu au fost regizate.

„Prin Cluj, la filmările clipului, se pot întâmpla multe lucruri neregizate…” - a transmis Horia Brenciu, în dreptul clipului video postat pe Instagram.

Horia Brenciu și soția sa au adoptat un băiețel

Horia Brenciu nu este doar una dintre cele mai cunoscute vedete, ci și un familist convins care își dedică timpul și resursele sale celor mai dragi persoane care îl înconjoară. Alături de soția sa, Alice Dumitrescu, a adoptat un băiețel pe care ambii îl iubesc și îl cresc așa cum pot și cum știu mai bine. 

Horia Brenciu și Toma, fiul adoptiv / foto: Arhiva Click!
Horia Brenciu și Toma, fiul adoptiv / foto: Arhiva Click!

În trecut, vedeta PRO TV povestea cum l-a adoptat pe Toma, imediat după ce mama sa l-a adus pe lume. 

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă.

Am făcut toate hârtiile necesare. Toma a venit la noi fără să căutăm neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că, dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Toma este băiatul nostru.

Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc”, a spus Horia Brenciu, în cadrul emisiunii „Profesioniştii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net