Horia Brenciu a făcut anunțul despre căsnicie! A lăsat pe toată lumea mască

Horia Brenciu a făcut anunțul despre căsnicie! Îndrăgitul atist sărbătorește 10 de când este căsătorit cu draga lui soție Alice Dumitrescu alături de care și-a întemeiat o frumoasă familie. Cei doi par la fel de îndrăgotiți și nu ezită să își exprime iubirea unul față de celălalt cu aceeași bucurie.

A lăsat pe toată lumea mască
A lăsat pe toată lumea mască

Horia Brenciu a făcut anunțul despre căsnicie

Alice Dumitrescu a fost producătorul lui Horia Brenciu în trei rânduri: la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 și la Pro TV în 2006. Pe parcursul acestor colaborări, au realizat treptat cât de mult înseamnă unul pentru celălalt, transformând relația lor într-o poveste de dragoste fără sfârșit. Dragostea dintre ei a rămas la fel de puternică și astăzi, cu legături tot mai strânse. Alice Dumitrescu a dezvăluit la un moment dat că a fost imediat fermecată de personalitatea lui Horia Brenciu încă din primele momente ale întâlnirii lor, fără a anticipa că povestea lor de dragoste va evolua într-un mod atât de profund și durabil.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu celebrează acum 10 ani de la căsătorie, o aniversare care le aduce multe emoții și trăiri intense.  Cu această ocazie artistul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Primii 10 ani… oficiali. La mulți ani, iubita mea soție!', a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Artistul are o fată alături de actuala soție, însă și fiicele lui Alice din ultimul mariaj se află tot în grija lor. Ulterior cuplul a decis să adopte un băiețel, pe micuțul Toma. Astfel, putem spune că artistul are patru copii.

Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare.”, a povestit artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net