Horia Brenciu, probleme pe aeroport. Revoltat, a povestit cu mare dezamăgire ce a pățit: „Toate planurile de azi s-au evaporat”

Horia Brenciu (51 de ani) nu a început bine săptămâna! Artistul și prezentatorul TV trebuia să se întoarcă în această dimineață de la Iași însă zborul cu care ar fi trebuit să vină acasă, s-a anulat.

Brenciu s-a enervat puțin și a "refulat" în online însă cu toate astea și-a îndemnat fanii să zâmbească orice ar fi, chiar dacă uneori planurile le sunt date peste cap.

"Zborul Tarom de la Iași, din dimineață asta s-a anulat. După ce am străbătut țara, în lung și-n lat, la propriu și mă pregăteam să mă întorc acasă, o veste mai “superbă” ca asta nu se putea. Toate planurile de azi s-au evaporat…Dar nu sunt eu omul ăla care să se lase doborât de știri d-astea, chiar în ziua de luni. Deloc! Aș putea interpreta că destinul a vrut să mai stau “puțin” la Iași. Fie!O să beau cafele, o să plimb prin orașul cu 7 coline și o să postez tot ce-am făcut în cele 4 concerte pe care le-am avut zilele astea! Și o să zâmbesc! Nimeni nu-mi va îngenunchea moralul! Hai, săptămână faină, tuturor! Nu vă anulați gândurile bune!", a îndemnat Horia Brenciu care ar fi putut să fie acasă deja și să își facă treaba liniștit.

Recunoscător pentru ceea ce trăiește și pentru viața lui plină și frumoasă, artistul le-a mulțumit tuturor celor care au venit să îl vadă la concertul de la Vaslui. 

"Celor câteva mii de oameni, de la concertul de ieri seară de la Vaslui… mulțumim din suflet! Ați fost de aur! O dată, la 30 ani, când ne vedem, imnul României sună al naibii de frumos, nu-i așa? Ne revedem peste 30 ani?! Hai, poate mai curând!", a adăugat Brenciu pe rețelele de socializare acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. De asemenea, Brenciu a cântat la Iași, la Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și la Faptelor Bune, alături de orchestra lui.

A filmat videoclip la Cluj pentru o nouă piesă

Horia Brenciu se pregătește să lanseze o super piesă pe 27 august, melodie pentru care a filmat deja clipul la Cluj. Este o perioadă în care artistul și omul de televiziune se plimbă mult prin țară pentru că are agenda plină de evenimente.

Vedeta a anunțat deja încă din luna martie și seria de concerte pe care le va susține  pe 22, 23 și 24 Noiembrie, la Sala Palatului din București. Artistul își face timp și pentru familia lui frumoasă și numeroasă și a fost surprins alături de copiii săi chiar și pe litoralul românesc, făcând deliciul tuturor celor cărora le-a ieșit în cale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net