Ce diferență uriașă de vârstă este între Damian Drăghici și Cristina Stroe. Cum le afectează relația: „Avem limbaje diferite ale iubirii”

Damian Drăghici și Cristina Stroe se iubesc la nebunie, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 23 de ani. Actrița a vorbit despre acest aspect și a dezvăluit că în ciuda acestui lucru, se înțeleg de minune și nu l-au considerat niciodată un impediment în relație. 

Damian Drăghici și soția lui, Cristina Stroe
Damian Drăghici și soția lui, Cristina Stroe

„Damian are energia unui adolescent”

Cristina Stroe tratează cu umor subiectul diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei, Damian Drăghici. Aceasta a făcut dezvăluiri inedite despre povestea de dragoste trăită alături de  artist și a ținut să sublinieze că, în ciuda celor 23 de ani care îi despart, totul merge perfect în relația lor de cuplu. Au „limbaje diferite ale iubirii”, spune ea, însă asta oferă un farmec special căsniciei lor.

„De cele mai multe ori, Damian are energia unui adolescent, iar eu energia acelei femei trecute prin viață. Ne mai întreabă oamenii cum se simte diferența de vârstă dintre noi și le explic că este foarte greu (într-un mod sarcastic) să fiu într-o relație cu un adolescent.

Damian este romantic prin gesturi, iar eu sunt romantică prin grijă și prin muzica pe care o compun. Avem limbaje diferite ale iubirii, dar învățăm asta unul despre celălalt și cred că e frumos să fie așa”, a declarat Cristina Stroe pentru Ciao.

„Cred că suntem un cuplu normal și sănătos”

De asemenea, actrița a mai vorbit și despre cum ea și partenerul ei își gestionează certurile. Cristina Stroe spune că atât ea, cât și Damian Drăghici știu exact cum să se comporte atunci când întâmpină situații tensionate. Totodată, aceasta afirmă că au o relație stabilă și se înțeleg extraordinar unul cu celălalt.

„Pe zi ce trece, conștientizăm tot mai tare că noi doi suntem binecuvântați să avem o dinamică a relației într-o continuă mișcare. Fără să ne dăm seama, atunci când există tensiuni și unul dintre noi e mai afectat, celălalt îl ridică. Cred că suntem un cuplu normal și sănătos în care există ceva foarte important pe lângă iubire, și anume, adevăr.

De aici și micile ciondăneli. Noi nu îmbrăcăm adevărul în cuvinte frumoase și ne tragem de mânecă atunci când avem ceva de spus, dar la sfârșitul zilei, ne dăm seama că asta este ceea ce întărește legătura dintre noi, libertatea de a putea fi autentici, sinceri, fără să ne măsurăm intențiile”, a mai spus actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net