Ce este metoda „369” și cum ne ajută să ne îndeplinim dorințele. Sfatul de aur al Lidiei Fecioru

Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a vorbit despre dorința 369, inventată de Nikola Tesla, despre care se spune că te ajută să îți îndeplinești orice dorință. Ce este și ce anume presupune, aflați din rândurile de mai jos. 

Lidia Fecioru / foto: captură Antena 3
Lidia Fecioru / foto: captură Antena 3

Lidia Fecioru este arhicunoscută pentru sfaturile și recomandările oferite de-a lungul timpului românilor. Mulți au reușit să găsească un răspuns în recomandările sale, iar acum aceasta ne-a vorbit despre metoda 369. 

Lidia Fecioru, despre metoda 369

Cu siguranță mulți dintre noi ne-am aflat într-un moment al vieții în care ne doream ca anumite dorințe pe care le avem să se îndeplinească. Din fericire, există o soluție, și anume metoda 369 - este un exercițiu de manifestare care presupune stabilirea unui obiectiv: achiziționarea unei noi mașini, a unei locuințe, schimbarea locului de muncă, surse mult mai mari de venit etc. 

Prezentă în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, bioenergoterapeutul a oferit un truc de manifestare prin intermediul căruia oamenii își pot atinge mult mai ușor dorințele lor:

„Metoda de manifestare 369 este un exercițiu care are legătură cu spiritualitatea. Pentru a utiliza tehnica asta trebuie să luăm un pix și o agendă și să știi exact ce îți dorești și cum să manifești această dorință.

Îți stabilești obiectivul, o promovare, achiziționarea unei locuințe, găsirea unui partener și așa mai departe. Luăm drept exemplu afirmația: „Am banii necesari pentru o vacanță în Grecia", apoi gândește-te cum vrei să fie. În capul tău îți faci planul de bătaie. Notezi acea afirmație în jurnal de 3 ori dimineața, de 6 ori la prânz și de 9 ori seara", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii amintite mai sus. 

În cât timp se îndeplinește dorința 

Acum că am aflat metoda care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele, o altă curiozitate are legătură cu durata în care se materializează tot acest proces, despre care Lidia Fecioru a afirmat că e în funcție de cât de multă speranță punem în dorința noastră:

„Contează cât de mult credeți voi în interiorul vostru în acea afirmație”, a spus bioenergoterapeutul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net