Le-am luat la întrebări. Cum sărbătoresc Paștele vedetele din România? Dani și Gabriela Oțil, prima vacanță fără copil

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Paștele este o sărbătoare cu însemnătate mare pentru români, iar toată lumea așteaptă, cu nerăbdare, să poată petrece alături de cei dragi. Fie că aleg să stea acasă cu familia și prietenii, sau preferă să plece în vacanțe cu destinații exotice, nimeni nu uită de una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor.

Ce fac vedetele de Paște?
Ce fac vedetele de Paște?

Paștele este extrem de așteptat de români, poate și datorită postului care este cel mai lung din an. Așadar, după săptămâni întregi de post, de Paște ne putem delecta cu mâncăruri care mai de care mai alese, băutură fină, dar cel mai important aspect este compania în care alegem să sărbătorim.

Cei mai mulți dintre români preferă să petreacă frumoasa sărbătoare chiar în sânul familiei. La fel se întâmplă și în cazul unor vedete, care aleg să renunțe la scenă sau lumina reflectoarelor o perioadă, timp în care își îndreptă toată atenția către familie. De asemenea, pentru că acum se poate călători, din nou, fără probleme, alte vedete au ales destinații exotice pentru a se relaxa de sărbători. Iată ce planuri au vedetele!

Andreea Marin petrece alături de cei dragi

Andreea Marin se numără printre vedetele care vor petrece Sărbătorile Pascale alături de cei dragi. Frumoasa prezentatoare recunoaște că îi plac tradițiile și obiceiurilor românești și iubește să petreacă timpul în familie.

Paștele, Crăciunul sunt întotdeauna în familie. Îmi plac datinile legate de aceste sărbători si iubesc timpul petrecut cu cei dragi. Darurile sunt importante doar pentru sufletul nostru, dar cel mai mare dar este să fim împreună'', ne-a declarat aceasta.

Andreea Marin
Andreea Marin

Giulia Nahmany își dorește ca oamenii să fie mai buni

O altă vedetă îndrăgostită de sărbătoarea cu o însemnătate mare pentru credincioși, este Giulia Nahmany. Vedeta ne-a declarat că va petrece Paștele în familie. De asemenea, aceasta ne-a dezvăluit că cea mai mare dorința a sa este ca oamenii din jur să se gândească și la aproapele lor și să facă bine de câte ori au ocazia.

De Paște o să fim în familie. Ne pregătim să vină vara, abia aștept! Vreau să merg în mai multe locuri frumoase și să ne bucurăm de viață. Cel mai important este să ne bucurăm de lucrurile simple și să apreciem lucrurile care contează cu adevărat. Să fim ancorați, să fim conectați la sufletul nostru, să avem această smerenie și să facem bine, atunci când putem'', ne-a declarat ea.

Giulia Nahmany
Giulia Nahmany

Nasrin rămâne acasă

Nasrin Ameri ne-a dezvăluit, de asemenea, planurile pe care le are de Paște. Aceasta a recunoscut că nu este genul de persoană care să plece de lângă cei dragi, chiar în prejma sărbătorilor, așadar va rămâne acasă.

De Paște voi fi cu familia, ca în fiecare an. Nu sunt genul care să călătorească chiar în preajma sărbătorilor de Paște, plus că abia ne-am întors dintr-o mini vacanță din Instanbul. Voi sta cu familia, cu prietenii, poate vom merge și în vizită, dar în mare parte cu familia, așa mi se pare frumos'', a spus Nasrin.

Nasrin Ameri
Nasrin Ameri

Cristina Mihaela, planuri cu prietenii și familia

Cristina Mihaela, prezentatoarea știrilor de la Kanal D, ne-a mărturisit că este ușor indecisă în privința planurilor de Paște, însă, un lucru este cert, va merge în vizită și la părinții sai.

Sunt indecisă încă. Nu știu dacă voi merge cu prietenii mei să petrec, dar cu siguranță voi merge acasă la părinții mei, însă planurile nu sunt făcute încă'', a declarat aceasta.

Citește și Anastasia Soare, regina sprâncenelor de la Hollywood, s-a dat după stilul lui Kim Kardashian

Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristina Mihaela Dorobanțu

Dana Săvuică petrece în familie

Dana Săvuică, de asemenea, se încadrează perfect în peisaj. Aceasta va petrece, ca majoritatea românilor, în familie.

De sărbători, la fel ca majoritatea românilor, o să stau acasă și o să-l petrec, în liniște, în sânul familiei. Este foarte important pentru mine'', a dezvăluit ea.

Dana Săvuică
Dana Săvuică

Gabriela și Dani pleacă în vacanță

Gabriela Prisăcariu, în schimb, a recunoscut că anul acesta va petrece ușor diferit. Ea și Dani Oțil au plecat în vacanță, singurei, ca doi îndrăgostiți. Vedeta și-a dorit aceast concediu și este nerăbdătoare să se relaxeze.

De sărbatori plecăm în vacanță! Știu, urmează o critică, pentru că vom pleca fără bebeluș. Merităm și noi o vacanță. Este prima de când suntem părinți și de abia așteptăm. Va fi undeva unde este cald'' ne-a dezvăluit aceasta.

Citește și Anastasia Soare, regina sprâncenelor de la Hollywood, s-a dat după stilul lui Kim Kardashian

Gabriela și Dani Oțil
Gabriela și Dani Oțil

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net