Uite ce face Cristiana Copos pentru a fi în formă la 62 de ani! Cum a fost surprinsă de Click!

Cristiana Copos a împlinit 62 de ani pe 9 decembrie și are un tonus de invidiat. Muncește de dimineață până seara, este mână forte peste afacerile familiei, dar își găsește timp și pentru mici cochetării sau pentru plimbări. Fotoreporterii Click! au surprins-o la o plimbare, în pas alert, în compania unei prietene.

image

Cristiana Copos este șefă peste lanțul de cofetării care i-a rămas în administrare după divorțul de George Copos. Are 35 de locații și 350 de angajați, așa că munca nu e ușoară. De altfel, se și vede că este mereu în priză și că această agitație face bine la tonus. Și în timpul liber este la fel de activă.

Cristiana Copos, plimbare de 10 km, pe jos

Cristiana Copos. Foto: Facebook
Cristiana Copos. Foto: Facebook

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la o plimbare în jurul parcului Herăstrău, din Capitală, însoțită de o prietenă. Nu a fost orice fel de plimbare, ci una în pas vioi, pe o distanță considerabilă, de aproximativ 10 kilometri. Îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni în aceeași culoare și încălțată în cizme fără toc înalt, fosta soție a lui George Copos a dat din nou o dovadă de modestie, asta dacă ne gândim că după divorț a avut de împărțit o avere de 200 de milioane de dolari. Nu a epatat însă niciodată și a preferat să iasă în evidență cu munca și cu actele de caritate, nu cu ținutele. 

Într-un interviu pentru Click!, de acum doi ani, femeia de afaceri ne-a povestit cum are grijă de aspectul ei. "Nu prea merg la salon, doar la tuns şi vopsit. De data asta m-am tuns şi m-am vopsit singură. Nu e mare lucru, îţi trebuie în plus o oglindă ca să te vezi şi de la spate. Pentru ten folosesc ulei de cocos, ulei de argan și creme românești, care sunt foarte bune. Iar cu zeama de la portocală, amestecată cu puţină vitamina E, vitamina A, poţi face un masaj foarte bun penteu ten. Te-ai spălat, ţi-ai dat cu o cremă şi ai plecat la treabă", ne declara Cristiana Copos.

Nu este pentru prima dată când o surprindem la plimbare pe Cristiana Copos. Sunt celebre ieșirile ei dese alături de Mihaela Geoană, soția lui Mircea Geoană, cele două preferând să-și plimbe câinii și să aibă conversații lungi, la pas.

George și Cristiana Copos au divorțat după o căsnicie de 37 de ani

Cristiana și George Copos au divorțat după o căsnicie de 37 de ani. Au clădit împreună un imperiu financiar și au o fată, pe Alexandra, care s-a specializat în economie la celebra Princeton din SUA, apoi a făcut un master la Harvard şi un MBA în business administration. George Copos (68 de ani) nu are de ce să își mai ascundă relația cu Elena Stoica, femeia cu care avea o relaţie extraconjugală mult timp şi care i-a dăruit și o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani, pe nume Daria Maria.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net