Uite ce face Cristiana Copos pentru a fi în formă la 62 de ani! Cum a fost surprinsă de Click!

23 ianuarie 2022

Cristiana Copos a împlinit 62 de ani pe 9 decembrie și are un tonus de invidiat. Muncește de dimineață până seara, este mână forte peste afacerile familiei, dar își găsește timp și pentru mici cochetării sau pentru plimbări. Fotoreporterii Click! au surprins-o la o plimbare, în pas alert, în compania unei prietene.

image

Cristiana Copos este șefă peste lanțul de cofetării care i-a rămas în administrare după divorțul de George Copos. Are 35 de locații și 350 de angajați, așa că munca nu e ușoară. De altfel, se și vede că este mereu în priză și că această agitație face bine la tonus. Și în timpul liber este la fel de activă.

Cristiana Copos, plimbare de 10 km, pe jos

image
Cristiana Copos. Foto: Facebook

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la o plimbare în jurul parcului Herăstrău, din Capitală, însoțită de o prietenă. Nu a fost orice fel de plimbare, ci una în pas vioi, pe o distanță considerabilă, de aproximativ 10 kilometri. Îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni în aceeași culoare și încălțată în cizme fără toc înalt, fosta soție a lui George Copos a dat din nou o dovadă de modestie, asta dacă ne gândim că după divorț a avut de împărțit o avere de 200 de milioane de dolari. Nu a epatat însă niciodată și a preferat să iasă în evidență cu munca și cu actele de caritate, nu cu ținutele. 

stanga
dreapta
cristiana copos (2) JPG
cristiana copos (3) JPG
cristiana copos (4) JPG
cristiana copos (5) JPG
cristiana copos (1) JPG

Într-un interviu pentru Click!, de acum doi ani, femeia de afaceri ne-a povestit cum are grijă de aspectul ei. "Nu prea merg la salon, doar la tuns şi vopsit. De data asta m-am tuns şi m-am vopsit singură. Nu e mare lucru, îţi trebuie în plus o oglindă ca să te vezi şi de la spate. Pentru ten folosesc ulei de cocos, ulei de argan și creme românești, care sunt foarte bune. Iar cu zeama de la portocală, amestecată cu puţină vitamina E, vitamina A, poţi face un masaj foarte bun penteu ten. Te-ai spălat, ţi-ai dat cu o cremă şi ai plecat la treabă", ne declara Cristiana Copos.

Nu este pentru prima dată când o surprindem la plimbare pe Cristiana Copos. Sunt celebre ieșirile ei dese alături de Mihaela Geoană, soția lui Mircea Geoană, cele două preferând să-și plimbe câinii și să aibă conversații lungi, la pas.

George și Cristiana Copos au divorțat după o căsnicie de 37 de ani

Cristiana și George Copos au divorțat după o căsnicie de 37 de ani. Au clădit împreună un imperiu financiar și au o fată, pe Alexandra, care s-a specializat în economie la celebra Princeton din SUA, apoi a făcut un master la Harvard şi un MBA în business administration. George Copos (68 de ani) nu are de ce să își mai ascundă relația cu Elena Stoica, femeia cu care avea o relaţie extraconjugală mult timp şi care i-a dăruit și o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani, pe nume Daria Maria.

stanga
dreapta
cristiana copos (1) jpg
cristiana copos (2) jpg
cristiana copos (4) jpg
cristiana copos (5) jpg
cristiana copos (3) jpg

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg