Ce face Luminița Anghel pentru siluetă! Câte kilograme cântărește în prezent: „Reușesc să îmi mențin greutatea cu multă muncă și efort!”

#Exclusiv Click!

Luminița Anghel (54 ani) este o împătimită a sportului. Fie ploaie, vânt sau soare, îndrăgita artistă nu se lasă și nu renunță deloc la mișcare.

De doi ani încoace deja artista este foarte organizată în privința antrenamentelor pe care le face și și-a impus ca după ora 16.30 să nu mai mănânce orice ar fi! Luminița Anghel ne-a povestit pentru Click! despre stilul său de viață și despre cât de perseverentă este pentru că acum cântărește 53 de kilograme și încape în hainele pe care le purta acum 17-18 ani.

Cum se menține în formă Luminița Anghel?

Eu fac sport cu fetele mele, în mai fac 2 ani de zile de când fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, combinat cu fasting. După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic. Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend.

Cu meniul cum sunteți? Aveți restricții la ceva anume?

Mănânc ce vreau dar moderat. Fac sport mult, cum am zis, în luna mai implinesc 2 ani, fac 10 kilometri stradal. Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport.

Va mențineți în ritmul ăsta doar pentru sănătate sau și pentru siluetă?

Am început să fac sport pentru sănătate. Am avut niște probleme de sănătate în 2019 cu piciorul și mi-a fost recomandat să fac cel puțin 4 kilometri de bandă. De mers pe jos sau bandă.  Am bandă acasă dar nu făceam. Am găsit gașca de fete cu care fac sport acum, am fost perseverentă. În afara faptului că mă simt foarte bine de când fac sport, acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani, intru în hainele de atunci, de când am fost la Eurovision.

Acum am 53 de kilograme. Reușesc să îmi mențin greutatea cu multă muncă și efort. Trebuie să ai și multă voință. Eu când merg cu colegii mei la cântări, festivaluri sau când fac parte din diferite jurii, niciodată nu mă ating de mâncare. Nici nu poftesc, e vorba de mintea care este antrenată. Dacă vreau să mănânc ceva, mănânc în timpul zilei dar niciodată seara și nu mai ciugulesc nimic între mese.

Nu poftiți la mâncare, nu mai trișați, dacă gătiți acasă?

Nu. Gătesc zilnic. Îmi place să gătesc.

Filip nu a moștenit pasiunea pentru cântat a mamei lui?

De cântat nu, de gătit da. Azi am făcut un somon, adică eu l-am pus în tigaie dar el l-a pregătit. El pune condimentele, îi face un sos special. Știe să facă și șnițele, face și ou. Știe să facă multe chestii și îi place. Nu a moștenit deloc partea artistică de la mine. Filip e în clasa a V-a, are 11 ani, cântă la pian dar nu îl interesează scenă și nici camerele de luat vederi. Este cu 10 pe linie la școală, la mate, la română, merge la olimpiade. El la școală ia 10 pe linie. A fost la olimpiada pe școală la mate și română, a trecut în faza următoare, ce pe județ. Azi a luat un 9 la un test și a fost foarte supărat. Noi nu îl presăm deloc, el e un copil conștiincios, care își dorește să fie printre cei buni. În momentul ăsta el își dorește să fie arhitect dar cred că o să își mai schimbe opțiunile pe parcurs.

Nico, alături de care aveți acum piesă nouă, “Prietene”, e proaspătă bunică! O să cântați la botezul nepoțelului?

Nu știu. Trebuie să o întrebați pe ea, nu știu ce planuri are.

Aveți concert în Israel chiar de Paște!

Da. Avem concert în Israel, chiar în noaptea de Înviere. Concert cu orchestra simfonică, 25 de coriști. Vor fi mulți artiști, eu, Nico, Marcel Pavel, Paula Seling, sunt artiști de operă, invitați internaționali, o cântăreață de gospel din Statele Unite, Linda Randle, Maia Morgenstern. E un concert fabulos!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net