Ce fericită e Nicoleta Voica alături tânărul ei soț! A avut noroc cu cea de-a patra căsnicie

După ce începutul de an a găsit-o în Spania, unde a cântat de Revelion și de Crăciun, Nicoleta Voica (65 de ani) a plecat acum în America, alături de soțul ei, Alin Bagiu. Celebra solistă de muzică populară nu a întrerupt însă lecțiile de canto cu elevii ei, așa că predă online.

Nicoleta Voica și Alin Bagiu
Nicoleta Voica și Alin Bagiu

Oriunde aș merge în lumea asta, angajamentul față de elevii mei rămâne același. Tehnologia ne permite să facem orele de canto în condiții excelente”, scrie artista pe rețelele sociale, în dreptul unei fotografii cu laptopul deschis, care demonstrează cele scrise.

Nicoleta Voica face cursuri online
Nicoleta Voica face cursuri online

Nicoleta Voica, fericită cu cel de-al patrulea soț

Nicoleta Voica s-a măritat pe data de 20 iunie 2018, după 9 ani de relație cu Alin Bagiu, care este cu 16 ani mai tănăr decât ea, dar care i-a demonstrat că iubirea nu ţine cont de vârstă și nici de altceva. Cei doi au spus “Da” la Primăria din Timişoara. Cântăreața de muzică populară a mai fost căsătorită de trei ori. Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea, și ea interpretă de muzică populară. Din păcate, a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să rupă definitiv relația și cu acesta.

În martie 2016, Nicoleta Voica și-a micșorat stomacul și a slăbit peste 30 de kg. A acumulat kilogramele în plus pe parcursul a 10 ani. După ce a topit kilogramele s-a menținut. În pandemie a mai pus pe ea, dar foarte puțin. În schimb, soțul acesteia a acumulat 17 kilograme în pandemie, drept urmare a fost nevoit să aibă un stil de viață sănătos. Însă și Nicoleta Voica a „aderat” și ea la acest stil de viață și se simte mai bine ca niciodată.

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net