Ce înălțime are, de fapt, Adrian Minune. Cu cine seamănă artistul: „Sunt la fel de înalți. S-ar putea să fie din neam”

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de manele din România. De-a lungul timpului, artistul a fost luat în repetate rânduri peste picior pentru faptul că nu este înalt, dar acest aspect nu l-a deranjat niciodată, mărturisind în trecut că nu este deloc complexat de faptul că este scund sau că are ceva kilograme in plus. Și totuși, ce înălțime are, de fapt, Adrian Minune?

Ce înălțime are, de fapt, Adrian Minune / foto: arhiva Click!
Ce înălțime are, de fapt, Adrian Minune / foto: arhiva Click!

Cu toate că Adrian Minune este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România, înălțimea pe care o are nu a fost trecută cu vederea. Interpretul cunoscut pentru hit-ul ,,Așa sunt zilele mele” a subliniat că el o consideră un avantaj, și cum îi place foarte mult să fie în centrul atenției, înălțimea l-a ajutat în acest sens. De-a lungul vremii, acesta s-a pozat în tot felul de ipostaze amuzante pe rețelele sociale și a făcut haz de necaz pe seama înălțimii lui. Manelistul a demonstrat mereu că nu-l deranjează absolut deloc faptul că este puțin mai scund.

Ce înălțime are, de fapt, Adrian Minune

De altfel, foarte mulți interpreți de manele din România sunt destul de scunzi, Adrian Minune fiind întrecut doar de Edi Talent, care măsoară doar 1 metru înălțime, motiv pentru care îi revine titlul de cel mai scund manelist. La rândul lui, Adrian Minune se clasează pe locul doi în topul celor mai scunzi artiști, ajungând să măsoare doar 1.50 metri.

În urmă cu mulți ani, Florența Simionescu, mama artistului, spune că este de părere că înălțimea lui este o „moștenire” de familie, căci și bunicul său are trei frați, iar toți trei ar avea aceeași înălțime:

„Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut. Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, spunea cu ceva timp în urmă Florența Simionescu, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
mircea bravo la mare jpg
Banner Daniela Gyorfi
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net