Suma incredibilă pe care a plătit-o o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia: „Prețurile parcă au luat-o razna”

Grecia, mai scumpă ca niciodată! Costurile se pare că depășesc cu mult așteptările turiștilor, iar asta a simțit-o pe pielea ei o familie de români. Care este suma pe care a scos-o din buzunar pentru o vacanță de 9 zile în Grecia.

Cât a plătit pentru o vacanță de 9 zile în Grecia o familie de români / foto: Pixabay
Cât a plătit pentru o vacanță de 9 zile în Grecia o familie de români / foto: Pixabay

Se pare că nu toți turiștii își mai permit o vacanță în Grecia. O familie de români a ales să petreacă o vacanță de 9 zile în Sithonia, însă tinerii au fost dezamăgiți și au rămas cu un gust amar din cauza costurilor ridicate. Deși au specificat că este o destinație preferată de peste 11 ani, niciodată nu au plătit atât de mult ca în acest an.

Familia, formată din doi adulți și un copil de 6 ani, a mers în Grecia cu mașina și s-a cazat la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus. Însă, cheltuielile nu s-au limitat la drum și cazare. O altă nemulțumire a fost legată de taverne, pentru că au fost refuzați de 4-5 ori din cauză că nu mai erau locuri disponibile, cu toate că erau locuri vizibile pentru alți clienți. În total, românii au scos din buzunar suma de 2900 de euro.

„Prețurile au luat-o razna”

După 11 ani de concedii anuale în Grecia, cred că vom lua o pauză. Anul acesta, prețurile parcă au luat-o razna și serviciile au fost average (mediocre). Toată cheltuiala, 2 adulți și un copil de 6 ani: cu transport personal, cazare pe Sithonia 9 nopți la 3 stele, cu mic dejun subțire inclus și cu restul de mese la taverne și cheltuieli banale, nimic exagerat, după ce am tras linie: 2900 de euro. Iar experiența și ospitalitatea nu a fost cine știe ce. Am fost refuzați în aceste 9 zile de 4-5 taverne la cină, pe motivul că nu avem rezervare, deși 6-7 mese libere ușor vizibile. Dezamăgitor și regretabil pentru noi, care eram mari iubitori de Grecia”, a transmis românul, pe un grup de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net