Adrian Minune, patron de restaurant în Ștefănești! Celebrul artist și-a primit aseară primii clienți cărora le-a cântat din suflet alături de formația sa!

#Exclusiv Click!

Adrian Minune (49 de ani) a investit în ultimul an într-un proiect de suflet de care se bucură toată familia.

Celebrul interpret de manele s-a asociat cu niște prieteni și și-a deschis restaurantul Verse în Ștefănești. Deasupra restaurantului, "tronează" un frumos hotel care va fi inaugurat cel mai probabil în această toamnă sau poate chiar anul viitor. Deocamdată, toată atenția familie lui Adrian Minune se concentrează pe restaurant acolo unde aseară vedeta a susținut și un concert alături de band-ul său, pentru primii clienții care i-au pășit pragul.

Soția artistului, Cati Simionescu, și-a pus amprenta și asupra designului locației fiind pasionată de design interior și adunând astfel din toate vacanțele și plimbările în afara țării idei si elemente de decor din care s-a inspirat pentru propria afacere de familie.

"Este businessul familiei, e ceva pentru viitor, pentru copiii noștri, pentru familia noastră. Restaurantul este cu specific mediteranean, avem trei bucătari, unul dintre el este venit în Brazilia, mai multe știe asociatul meu, domnul Mircea, el s-a ocupat personal, l-a adus din Portugalia. Daca vii aici și guști din preparate, cred că reclama din gură în gură este cea mai bună. Se mănâncă foarte bine. În această seară este un dinner-show, nu am dat drumul oficial, data viitoare o să facem un eveniment mare. Mă mândresc că am reușit să punem pe picioare acest restaurant pentru familia mea. Eu nu sunt patron, eu sunt cel care le cânt fraților, prietenilor, sunt colegul celor care vor veni aici să mănânce, să bea, să se simtă bine", ne-a povestit Adrian Minune.

Lobsterul, preferatul lui Adrian Minune

Meniul pregătit aseară pentru invitații artistului și primii clienți care au venit la restaurantul său din Ștefănești care arată exact ca afară, a fost realizat special pentru conceptul de "Dnner&Show cu Adrian Minune". Meniul Diamond conține startere precum: unt cu vin, pate de foie gras, tapenade de măsline, apoi platou cu fructe de mare cu lobster, preferatul lui Adrian Minune, platou de carne, iar la final, ca desert, Rapsodie de ciocolată. Cel de-al doilea meniu, Platinum, conține, de asemenea, pentru început: unt cu vin, pate de foie gras, tapenade de măsline, paste cu ton, platou de fructe de mare și același desert, Rapsodie de ciocolată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Bacalaureat 1068x601 webp
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net