Fiica Adrianei Simionescu a împlinit un an! A avut tort cu lebede și decor de poveste la petrecere

Ultima actualizare:

A doua nepoată a celebrului Adrian Minune (49 de ani) a fost sărbătorită ieri cu mare fast. Noa Zenayda, fiica Adrianei Simionescu, a împlinit  un an, iar nașa ei, Karmen, și mămica sa, i-au pregătit o super petrecere.

De altfel, pe 14 iulie, Noa urmează să fie și botezată, în aceeași zi în care părinții ei vor face și nunta. Așadar, petrecerile se țin lanț în familia lui Adrian Minune. De ceva timp încoace, Karmen, fiica cea mare a manelistului este pasionată să organizeze evenimente așa că ea s-a ocupat îndeaproape și de petrecerea nepoțelei sale pe care o va și boteza. Totul a fost pe nuanțe de roz iar tortul cu figurine de lebădă a făcut deliciul invitaților. Atât mămica cât și fetița ei, Adriana și Noa Zenayda, au fost extrem de fericite atunci când a venit momentul desertului iar surprizele s-au ținut lanț. În tot acest timp, pregătirile de nuntă sunt în toi pentru că totul trebuie să iasă ca la carte.

Adriana Simionescu are de mai mulți ani o relație cu Nicu, cel care a făcut-o mamă pentru prima dată, anul trecut, la vârsta de 20 de ani.

Sunt fericită și împlinită cu totul! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru familia frumoasă pe care mi-a dăruit-o! Nu credeam în viața mea că o să iubesc un om mai mult decât îmi iubesc întreaga familie! Soțul meu este un om excepțional! Îl iubesc enorm! El nu mă ajută pe mine, el se implică în creșterea fetiței noastre cu toată inima, se vede clar că sunt suflete pereche din felul în care o liniștește atunci când îi e foame sau are dureri de burtică! Facem cu schimbul să dormim și tot așa… este un întreg proces în care dacă nu faceți echipă bună.. e foarte greu. În cazul meu, mă consider norocoasă!", a marturisit  Adriana Simionescu, anul trecut, într-un interviu pentru Ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
casa pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net