Cât a costat, de fapt, rochia de mireasă a Oanei Moșneagu. Actrița a pus capăt speculațiilor și a dezvăluit prețul real

După nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman, pe rețelele de socializare au început să apară tot felul de speculații cu privire la prețul rochiei de mireasă pe care a purtat-o actrița. Ei bine, acum, aceasta a pus capăt zvonurilor și a decis să dezvăluie adevăratul preț. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în ziua nunții / Sursă foto: Colaj Instagram
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în ziua nunții / Sursă foto: Colaj Instagram

Cât a plătit Oana Moșneagu pentru rochia de mireasă

După ce Oana Moșneagu a dezvăluit prețul real al rochiei de mireasă pe care a purtat-o în ziua nunții, fanii au rămas cu gura căscată. Suma a fost una colosală, pe care nu orice doamnă sau domnișoară și-ar permite să o scoată din buzunar. Se pare că actrița nu s-a uitat deloc la bani atunci când și-a ales rochia, semn că și-a dorit să arate impecabil în ziua evenimentului cel mare.

Rochia de mireasă a Oanei se găsește în mai multe culori, astfel că nu trebuie să fii neapărat mireasă ca să o poți purta. Prețul ei este de 7.459 de lei, iar fanii au rămas surprinși când au văzut cât a scos soția lui Vlad Gherman din buzunar. De asemenea, nu a fost o rochie făcută la comandă, așa cum a crezut majoritatea, ci a fost achiziționată chiar dint-un magazin online.

Doamne ferește ce preț!”/ „Eu am leșinat când am văzut prețul!”/ „Ce bine arată prețul”/ „Voi vă dați seama că multe dintre noi nu avem șanse să ne cumpăram rochia asta, nu?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Rochia de mireasă a actriței a costat peste 7.000 de lei / Sursă foto: Instagram
Rochia de mireasă a actriței a costat peste 7.000 de lei / Sursă foto: Instagram

Oana Moșneagu: „A fost o zi foarte deosebită”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nuntă ca în povești. Cei doi au avut alături persoanele dragi, iar acest lucru i-a bucurat enorm. Actrița a mărturisit că nu va putea să uite niciodată ziua în care s-a căsătorit cu alesul ei, dar nici de emoțiile care au copleșit-o.

„A fost o zi foarte deosebită pentru noi și probabil că așa o să rămână până la sfârșitul vieții noastre. Ne-am creat amintiri foarte frumoase alături de cei dragi, ne-am distrat în ultimul hal, noi ne-am agitat mai mult decât ei, dar nunta a ieșit așa cum ne-am dorit noi, dar și pentru invitații noștri (...) Era emoție, era bucurie și eram foarte mândră, pentru că era așa de frumușel și îi stătea atât de bine în costum și era un amalgam de emoții pozitive oricum”, a declarat Oana Moșneagu pentru Antena Stars.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
image
actualitate.net
image
actualitate.net