Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinți? Detaliul care le-a dat de gândit fanilor. FOTO

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au devenit soț și soție în urmă cu doar trei săptămâni. Cei doi și-au luat prin surprindere fanii nu doar cu căsătoria civilă, ci și cu o postare din social media care a ridicat semne de întrebare referitor la o posibilă sarcină. Cum arată fotografia cu tinerii căsătoriți care a stârnit un val de reacții pozitive din partea fanilor. 

Oana și Vlad / foto: Social media
Oana și Vlad / foto: Social media

În ciuda faptului că Oana și Vlad nu au făcut nicio declarație cu privire la posibilitatea existenței unei sarcini, fanii i-au luat cu asalt. Mulți le-au transmis deja felicitări, fiind mai mult decât siguri de faptul că cei doi se pregătesc să devină părinți. 

Oana și Vlad, în vizorul fanilor. Se pregătesc oare să devină părinți? 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul intern. Cei doi se iubesc fără rețineri și în urmă cu două săptămâni au devenit soț și soție. 

Cei doi actori au realizat o ședință foto în urmă cu scurt timp, iar fotografiile le-au postat pe social media. Una dintre ele nu a putut trece de ochiul critic al fanilor. Este vorba despre o imagine în care tinerii îndrăgostiți apar îmbărțișați, ambii având mâinile așezat pe burtica Oanei Moșneagu. 

Aceștia nu au negat, dar nici nu au confirmat vestea unei eventuale sarcinii, așa că suspansul este la cote maxime. 

„Doamna Gherman, asta e una dintre pozele mele preferate cu noi! Sfat: râdeți, râdeți mult, zâmbiți, glumiți și iubiți-vă!”, a scris Vlad Gherman în descrierea imaginii.

Maniera în care Oana și Vlad și-au așezat mâinile face trimitere la ideea de sarcină, așa că nu au lipsit comentariile din partea fanilor: 

„Sunteți 3 în poza?”, „E însărcinată, aveți mâna pe burtică”, „Deja 3?”, „Vine bebe?”, „Vine bebe?”, „E însărcinată”, „În ultimele poze și storyuri cu voi împreună aveți mâinile pe burtica Oanei, whyyyy?!?”, „Baaa, mâna pe burtică, e vreun semn?”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net