Primele declarații ale Adrianei Simionescu după ce și-a adus fetița acasă! „Încerc să rămân conștientă că...”

#Exclusiv Click!

Adriana Simionescu, fiica mai mică a celebrului Adrian Minune (48 ani) a devenit mamă la vârsta de 20 de ani. Ea a născut pe 10 iunie o fetiță superbă, pe Noa Zenayda, într-un spital privat din București. 

Proaspăta mămică a fost deja externată și și-a adus fetiță acasă, iar sora ei mai mare, Karmen (25 de ani) și-a luat rolul de nașă de botez în serios și a scos-o Adriana Simionescu din spital. Toată lumea a fost emoționată și cu zâmbetul pe buze în ziua externării. Sofi, fetița lui Karmen, care are acum 4 ani, a fost și ea extrem de încântată atunci când și-a văzut pentru prima oară verișoara, la maternitate.

Cati, mama fetelor lui Minune și soția lui Adrian, nu și-a mai putut stăpâni, la rândul ei, emoțiile și a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut ambele nepoate lângă ea, pe Sofia, fata lui Karmen, și pe Noa Zenayda, fiica nou-născută a Adrianei, pe care o ținea în brațe și o strângea la piept.

Adriana Simionescu a fost răsfățată de familia și de sora ei, nu doar la spital, ci și atunci când a ajuns acasă, după cum se poate observa din filmulețul postat de Karmen pe pagina ei de Instagram. A fost așteptată de familie și apropiați în curte, cu baloane roz în toată casa, inclusiv în camera ei, amenajată special pentru sosirea bebelinei.

Contactată azi de Click! și întrebată cum se simte ca proaspătă mămică, Adriana Simionescu ne-a declarat: „Mă simt bine, atât fizic cât și psihic! Încerc să rămân conștientă că în corpul meu timp de 9 luni a locuit un suflet minunat.De acomodat, nu pot spune încă, sunt dată peste cap cu programul și absolut tot pentru că este totul nou, este multă informație și totodată multă iubire!”, spune fiica cea mică a lui Adrian Minune.

Se reface după cezariană

Adriana Simionescu a născut prin cezariană și totul a decurs normal.

„Am făcut cezariană, totul a decurs normal. Am avut parte de un doctor excepțional și de o întreagă echipa super, dl. doctor Ciprian Andrei Morariu și echipa sa, cărora le mulțumesc din suflet pentru că au deschis ușa acestei mari binecuvântări din viața mea!”, a mai adăugat fericită mămică.

Cum și-a intrat în drepturi nașa Karmen și ce sfaturi i-a dat deja surorii ei mai mici, acum că a devenit și ea mamă? Adriana Simionescu ne-a povestit că toată lumea este pur și simplu îndrăgostită de noul bebeluș al familiei.

Acasă e cald și bine și agitație pentru că, pe lângă iubire și fericire, un copil aduce și agitație fiind un om nou într-o casă nouă pentru el, deci o viață nouă! Acum realizez ce ciudat sună “Nașa Karmen”! (rade) Nașa Karmen este îndrăgostită de Noa și mă bucur că în sfârșit vede și ea ce simt eu pentru Sofi. Astea sunt sentimente indescriptibile. Cât despre sfaturi sunt la ordinea zilei! Sunt exact ca și ea, pe un teren nou ce trebuie explorat ușor-ușor”, ne-a mai spus extrem de încântată și fericită, Adriana Simionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net